Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Всичко свързано с батерията на iPhone

Featured Replies

Публикувано

Аутоматиш.

• Отговори 1.8k
  • Прегледа 312.7k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Моята 5-ца всяка вечер си е на зарядно (~8 часа) и не се оплаквам, държи си по 5:30-6:00 часа използване без проблем. Вече 2 години използвам апарата и съм сменил две батерии, като последната беше про

• Е, ако го включиш още няколко пъти в мрежата и още ще можеш..

Добавени снимки

Публикувано

Което значи, че на тъмно пада докрай ли?

Публикувано

Общо взето - да. Само, че в офиса и вкъщи е тъмно само нощем докато спя :)

Публикувано

Това е след първото зареждане на телефона (iPhone 6). Всичко си му беше пуснато (3G,Wi Fi вкъщи,локейшън).Доволен съм,при положение,че имам и още 25%.

09a8a045576a5379fe6ceffb4f7caddb.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Редактирано от Максим Костадинов

Публикувано

post-1838-1417371585,3183_thumb.jpg

Публикувано

02877227847150f270bcc110cae36406.jpg

След Restore - Set as new, имам чувството, че се държи още по-добре батерията /iPhone 5s/

Публикувано

С джейл ли си? Аз вчера джейлнах на 8.1.1 и днес вярно, че пътувам много, но батерията е кошмар...

От 100% зареден в 16ч., вече съм на 28 ... Сетнах като нов, през цялото време е на LTE/3G , ето каква е картинката, помагайте със съвети:

67fa70872f5b1419d14265e4c5d8da3b.jpg

1eb837ac747f3a1ee4e76b381dfbb1c1.jpg

Инсталирани от Сидия:

ebdba4c5258106be84aa300592bc0d41.jpg

1f85a46de2d728cfec3e799a4a3053a2.jpg

9d868ecdff7503c769766da1cec125ff.jpg

1d4805ac887df7625d7aed0a36a35f41.jpg

f07af7d56e48a420e74c69b7f98bb6e0.jpg

aa3217ee9cbfb39cb9771ab1146f9a64.jpg

Редактирано от SpAwN

Публикувано

Ако обхвата ти е все такъв...

Публикувано

Е такъв е..

Явно ще я тествам като се прибера, но все ми се струва, че батерията при 8.1.1 е по- зле отколкото при 7.1.2. Какви са вашите наблюдения?

Функциите Handoff & Suggested App точат ли батерия, аз ги изключих

Редактирано от SpAwN

Публикувано

Точат към облака ако имаш и други у-ва на същия акаунт. Има и друга причина - ТаиГ копа яко и изнася, но още не знам какво и колко. И нещицата от сидиа са бая, много неща от инсталираните похарчват - май уай, жестовете, модификациите по спрингборда...

Публикувано

Ами да ти кажа, същите туикчета ги имах едно към едно на 7.1.2 и не беше такова чудо...

В Idle ми точеше 2 мин. на час, сега не искам да си представям какво ще е...

Като цяло така ме е яд, че ъпнах за едно пусто LTE..., но к'во да ги правя E-Plus като нямат официален контракт с Apple и чак с 8-цата може да им се подкара LTE-то...

Саше, два пъти ми рестартира Спрингборда и влезев Сейв мод. Гледах всичките туикове да са напълно съвместими с 8-цата, според теб кой прави мизерията? Пак казвам- в абсолютно същата комбинация с изключение на CCQuick Pro (преди бях с CCSettings), тези туикове работиха безупречно в комбинация на 7.1.2...

Редактирано от SpAwN

Публикувано

Сам трябва да откриеш. Както се сещаш, субстратът тук работи по различен начин и до вчера съвместими врътки, днес може да си пречат.

Публикувано

Реших да си направя експеримент и да видя как ще се справи. Постоянно съм във фейса+музика на слушалки,локейшъна е пуснат и ползвам от време на време навигацията, защото съм в автобуса : da78b50e309db1b87dd2e12cd938c0fb.jpg

Публикувано
1140daf5030f18c654d7c3c4bf1c92a8.jpg
Публикувано

Какво си го правил този телефон?? Да не си играл FarCry 4 в мрежа?:)))

Публикувано

Вчера го взех, разпечатах беше с 8.0 и 1,2 Гб адър, рестор с ъпдейт и set as new, цяла нощ на зарядното и после за 3 часа батерията е на19%.

Сега правя нов рестор и тегля 8.1.1. отново, да не би вчера да не се е изтеглил коректно. Знам, че нещо не е наред, та затова.

Публикувано

Photo12-6-14233657_zps3744a002.png

Ето и от мен, с постоянно включени Wi-Fi i 3G

Редактирано от ralkabalka

Публикувано

Добре е 6-цата...

jIRrGPi.jpg

YQ2MNnt.jpg

Публикувано

Като спреш дейтата напълно всички са добре, но не това е идеята. ;)

Редактирано от hidalgo

Публикувано

Нищо не е спирано, просто трансферите са ми през wifi. Всичко е като на 5s, но батерията просто си държи повече. С предишния нормалното беше три дни, сега е 4.

Публикувано

Явно аз нещо не си ползвам телефона като хората, баси!

Публикувано

1,58 ч разговори, но ми прави леко впечатление, че Phone.app липсва в разхода на енергия.

Публикувано

Е какво като липсва? -той може да е говорил преди да го е заредил. Моя call time е час и 51 минути и ми показва 1%. Аз като гледам го е държал на блекскрийн само. :D

Мойта петица прави 3 дена и 23 часа стендбай + 5 часа използване на wifi само. 3G-то е като пиявица, батерията се топи за 2-3 часа.

Публикувано

Забелязах, че не го ползва за телефон, но виках да си премълча :)

Публикувано

Абе не се вижда, защото принт скрийна е в неделя, извадката е за последните 24 часа, а двата почивни дни рядко говоря по телефона. Всичко е изрядно, няма ментета. Вчера зареждах, пак беше 4 дена стендбая, разговорите към час и половина. Почти всички нотификации са включени, локации -само за навигациите и Find My Phone.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.