Публикувано Януари 4, 201511 гд И при мен на 8.1.2 се усеща по-слаба батерия, но не толкова. Чакаме 8.2
Публикувано Януари 4, 201511 гд На 29-ти или 30-ти(не помня) се олях с модификациите в систем, та ресторнах и аз. 8.1 беше далеч по-добре.
Публикувано Януари 7, 201511 гд Може и да ви се струва като "конспирация", но съм на 100%, че Епъл дистанционно "ръчкат" по телефоните и пускат някакви си техни ъпдейти.Откакто съм качил на 8.1.2 не съм имал по-добър юсидж 100-99% ( в момента падна) : Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Януари 7, 201511 гд от Максим Костадинов
Публикувано Януари 7, 201511 гд Май само ти си измерваш по този начин от 100 до 99%, къде е логиката не знам. Според мен илюминатите са намесени
Публикувано Януари 7, 201511 гд Не знам кои са намесени, но за същия юсидж вчера бях на 84 процента Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Януари 7, 201511 гд И на мен колата ми гори понякога различно, но от пежо не ми ровят под капака
Публикувано Януари 7, 201511 гд Няма смисъл да коментираме неща, които пробвам по идентичен начин. Ако си именник - наздраве, ако ли не - жив и здрав Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Януари 7, 201511 гд Доволен съм ! От както ги има смартфоните си знам, че всяка вечер трябва да е на зарядно !
Публикувано Януари 9, 201511 гд При мен юсиджа на 8.1.2 се вдигна от самосебе си и дори надмина 8.1.1. Не съм правил рестори, нито хард ресети. Доволен съм, много при това. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Януари 10, 201511 гд Струва ми се, че на всеки с "проблеми с батерията" в Battery usage най-отгоре стоят Facebook и Messenger. Може би проблема не е във версията на иос-а а в съвместната работа на иос-а и приложенията на фейса.
Публикувано Януари 10, 201511 гд Приложенията на фейса са смърт за батерията, на стария ми телефон батерията беше 3200mAh, но месинджъра я стопяваше за час максимум, тук нещата не са много по-оптимизирани. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Януари 10, 201511 гд Да, знам , че е така, но все пак съм го взел тоя телефон , за да ми върши работа, а не да го пазя за статистики. От един смартфон искам да ми държи от сутрин до вечер, като през това време да си имам поне 7 часа юсидж - друго не ме интересува. Просто исках да ви кажа, че незнайно как се вдигна производителността на батерията - това ми е интересно да разбера как става. Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Януари 10, 201511 гд от Максим Костадинов
Публикувано Януари 10, 201511 гд Ако покриваше моите минимални изисквания, то нямаше да се вглеждам, ама ... Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Януари 10, 201511 гд от Максим Костадинов
Публикувано Януари 18, 201511 гд Какво промени ситуацията при теб? Ресторна ли или като при нокиите от едно време на батерията и трябваха 5-6 цикъла, за да "влезе във форма"?
Публикувано Януари 18, 201511 гд Абсолютно нищо не съм правил, затова казвам, че имаше някаква "конспирация" и Епъл разръчкаха дистанционно 8.1.2. А телефонът работеше поне месец и половина на 8.1.1 и беше със същите резултати (т.е батерията е навъртяла нужния километраж за разработка). Ето и съпоставката. Първата снимка е след третото зареждане на телефона с 8.1.2.Имайте предвид и "олекотяващия" фактор, че съм седял на Wi-Fi,докато на втората съм само на 3G(пътувам) : А, ето и актуалния юсидж : Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Януари 18, 201511 гд от Максим Костадинов
Публикувано Януари 18, 201511 гд Аз тая глупост с показването на юсифж на 90% не мога да го разбера и това е!
Публикувано Януари 18, 201511 гд Не е задължително от всичко да сме компетентни. П.с: И при ме се появи т.нар crescent gate Sent from my iPhone using Tapatalk
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.