Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Всичко свързано с батерията на iPhone

Featured Replies

Публикувано

Има още малко сок

Bdu4H8.png

7X28fR.png

• Отговори 1.8k
  • Прегледа 312.7k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Моята 5-ца всяка вечер си е на зарядно (~8 часа) и не се оплаквам, държи си по 5:30-6:00 часа използване без проблем. Вече 2 години използвам апарата и съм сменил две батерии, като последната беше про

• Е, ако го включиш още няколко пъти в мрежата и още ще можеш..

Добавени снимки

Публикувано

Не знам дали е добре или не е, но понякога се чудя как ги правите тия 10 часа usage. Като цяло това са показателите при мен на 1-седмичен iPhone 6s. Нямам много време да го ръчкам, тъй като съм в офиса от 9 до 18 ч., после навън с приятели и може би рядко го ползвах тези няколко дни.

8809151d.jpg

Публикувано

Ами индивидуално е. Аз също съм с 5 часа юсидж в момента, но за 14 часа стендбай.

Публикувано

А батерията на колко % е при тези показатели ?

Публикувано
35d49ab25ee81f49256f7e6ab131ab50.jpg4d0a5054713e97748b14e6f68edd999b.jpg
Публикувано

Много добре колега.

Публикувано

Да. Като махнах Viber-a всичко си дойде на мястото :)

Публикувано

Тригодишен, пуснати всички екстри ;)

image.png

Публикувано

Батерията на 6S при 9.3.3 бета 3 е преродена- никога не съм постигал подобни резултати с предишните версии..:

8fd6e2f8af3a81d31bd0b7d11c6ba8c1.jpg

Публикувано

Ето моите последни показатели. Само за инфо да отбележа, че беше свързан към компютъра за да синхронизирам няколко снимки през iTunes и затова изписва, че е зареждан, но това не повече от 4-5 минути, които едва ли оказват кой знае какво влияние.

8813819i.jpg

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

Не знам колеги, но на мен тези показатели ми се струват адски слаби... имайки в предвид резултатите, които постигах с телефона си само до преди няколко седмици (можете да видите снимка в по-горния коментар). Имам чувството, че сега и да се скъсам не мога да постигна старите резултати. Иначе телефонът стои постоянно на wifi в офиса, но ми се струва, че батерията ми се топи адски бързо. Какво е вашето мнение?

8835917t.jpg

Публикувано

Моето мнение е да престанеш да се взираш в цифрите и да си ползваш телефона с кеф, ток има навсякъде, защо ти е да чупиш рекорди и да се ядосваш?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Аз съм го ползвал доста повече от теб, за четворно по-малко време! Прави си сам извода. Направо го слагай на самолетен и ще спестиш доста батерия.

816d68bf03cc5d8e63609c1004bf1a18.png
Публикувано

Ти се шегуваш, но то не е много смешно. Според мен не е изобщо нормално батерията на нов телефон (в случая 6s) да държи приблизително, колкото на старата ми 4-ка ;)

Публикувано

По-умен е и харчи повече ресурси.

Публикувано

@peppu Още отначало ли ти е карала батерията по-толкова малко?

Да не би да е от това, че сега си с 9.3.2, имаш ли наблюдения как е била батерията с 9.2.1?

Публикувано

Телефонът дойде с 9.3.1 и в интерес на истината батерията се държеше доста по-добре в сравнение сега с 9.3.2 ;)

Публикувано

Благодаря за този полезен пост, изобщо няма да слагам 9.3.2

EDIT:

5016852c3e14892d8e40abe6efd0fbe1.png

Публикувано

Не е като да няма разлика с твоя ;)

8839340P.png

Редактирано от peppu

Публикувано

327c7872ade24e73c7080c0b4bd53850.png

Sent from my iPhone using Tapatalk

• 4 седмици по-късно...
Публикувано

От известно време насам забелязвам, че процентите на батерията се бъзикат. Като го зареждам например и светна да видя колко е часа, както си е на 50% и изведнъж става на 60% да кажем. Така си продължава през цялото време докато се зарежда. А като го ползвам пък, отключвам на 58, използвам го, държи на 58 и от един път хоп направо на 56. Доста често прескача по 1%, което не ми се струва нормално. Кажете какво е вашето мнение и дали и при някой от вас се случва същото? Има ли място за притеснение?

Публикувано

Модула който следи батерията не работи непрекъснато, а се включва на определен период от време.

Публикувано

Питам, защото досега около 3 години не съм имал такива проблеми с 4-ката

Публикувано

Пич, това не е волтметър и не очаквай да се върти като километраж на кола. ОС-а чете дъното на батерията през период от време и после подбира коя картинка(в проценти) да зареди.

П.С. "Проблеми като на четворката"? Кое е "проблем"?

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.