Публикувано Август 18, 20169 гд Ако беше спестил и тези 4 часа юсидж, можеше да откара и седмица. Освен ако това не ти е нормалното използване де.
Публикувано Август 18, 20169 гд Е тях трудно ще спести, че повечето са бекграунд системни процеси, иначе като му гледам потреблението, най-вероятно щеше да ги спести))
Публикувано Август 18, 20169 гд Ми цял ден съм на работа и няма време да "клъцам" в тела . Ползвам вайбър,месинджер + phone app . Мисля че е добре . Беше на 80 часа на 1% но изгасна и скрииншота не се запази .
Публикувано Август 22, 20169 гд Ios 10 pb6 Много добре е тази бета във всяко отношение, видимо и с разхода на батерия [emoji854]Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Август 22, 20169 гд Pb6 още няма. По-скоро db6. Накара ме да търся актуализации рано сутринта... Редактирано Август 22, 20169 гд от dedra1
Публикувано Август 22, 20169 гд Има, пуснаха я в петък.http://iphone.appleinsider.com/articles/16/08/19/apple-issues-7th-developer-6th-public-betas-of-ios-10-as-final-launch-approachesSent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Август 22, 20169 гд Моя грешка, вече ъпдейтнах, но нещо се заблудих от разликата в номерацията на pb/db.
Публикувано Август 22, 20169 гд Е тя винаги девелопърската версия има едно повече май, поне аз така съм забелязала, първата най-суровата не я пускат за публично тестване.Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Август 27, 20169 гд Със спряно вифи и син зъб можеше да изкара още някой час в стендбай [emoji3]Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Август 31, 20169 гд Това е само на 4G, не мисля че е много зле?Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Август 31, 20169 гд Аз сега презареждам по три пъти на ден с тея плажове. Слаба е батерийката.
Публикувано Август 31, 20169 гд При мен играта много ми дърпа явно...Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Август 31, 20169 гд Потреблението на приложения ми е като твоето с изключение на две, които ползват локейшън нонстоп. Аз съм от месец по плажовете, но нали ти казвам. Минимум два пъти.
Публикувано Септември 9, 20169 гд Има кейсове с вградена батерия. Това решава проблема, вярно че става по дебел, но и с вградена 4-5000 милиампера, няма да е по тънък. Така всички ще са доволни, за едни тънък и стилен, за други смартфон с издържлива батерия. デシスラブ
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.