Публикувано Октомври 24, 20169 гд При 3G и LTE дали има разлика в батерията. При iPhone SE не намирах такава.
Публикувано Октомври 25, 20169 гд 6S 10.1ПП: току що ми се похвали приятел, който говори адски много, че на 7+ е на 30% на 2 дни батерията. Очарован бил! То си е за очароване де Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Октомври 29, 20169 гд Не знам за вас, ама аз да се похваля с моя дядка. Е, за пореден iPhone се убеждавам, че няма такава батерия баси! Телефонът е от първите 5S и никога нищо не е сменяно.
Публикувано Октомври 29, 20169 гд Кое е това приложение и изисква ли джейл?Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Октомври 29, 20169 гд iPhone SE на жена ми след първото зареждане!!! Направо се роди , 5-цата я зареждаше по 3 пъти на ден !Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Октомври 29, 20169 гд 5 hours ago, simba4 said: Кое е това приложение и изисква ли джейл? Sent from my iPhone using Tapatalk Pro iAdministrator.
Публикувано Ноември 15, 20169 гд Нормално ли е според вас? Имайте предвид, че батерията беше на 18% преди да я включа към зарядното и да направя скрийншота. Телефона е iPhone 6, iOS 9.3.5
Публикувано Ноември 15, 20169 гд Нещо може и мрежата на Теленор да влияе. Като гледам ти е на 2/5 и то на 3г. Освен ако не си бил някъде по планините..
Публикувано Ноември 20, 20169 гд iPhone 7, OTA iOS 10.1.1, LTE Mtel iPhone 5s, OTA iOS 10.1.1, E Vivacom - ползва се основно за разговори
Публикувано Ноември 20, 20169 гд iPhone 6, iOS 10.1.1, TelenorТрагедия просто...Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Ноември 20, 20169 гд Да, но това е от вчера, днес около половин час са били включени и говорих към час и половина... Може би си е нормално, все пак е на година и девет месеца, седмицата е много по-добре като показатели Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Ноември 23, 20169 гд От десетина дни насам, щом батерията се разреди до 20%, телефона ставаше неизползваем - изключва се, трудно "пали", гасне ако докосна камера апп...., докато не го включа в зарядно беше мъка....Разбрах кое приложение ме "тормози" и ето отново смятам приличен резултат:Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Ноември 23, 20169 гд И кое приложение беше виновникът?Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Ноември 23, 20169 гд WithingsСега пак го ползвам, но вече е ъпдейт-нато и са фиксирани описани проблеми от потребители, касаещи изтощаваща се бързо батерия и изключване на телефона...Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Ноември 23, 20169 гд Хм.. И аз го ползвам. Направи ми и на мен впечатление, че в последните ъпдейти пишат, че са оправили батери дрейна. Въпросът е, че не бях забелязал проблемите да идват от именно него. По-скоро много background usage ми правеше Withings Home (апп-ът за видео камерата им). Другият аплекейшън (Withings) е за smarth health аксесоарите им и го отварям веднъж в месеца.. Редактирано Ноември 23, 20169 гд от DreamcatcheR
Публикувано Ноември 23, 20169 гд Все едно описваш моя телефон, само дето аз не ползвам това приложение. Мисля все пак утре да си сменя батерията.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.