Публикувано Ноември 25, 20169 гд Да не падне изведнъж, че тогаз брада Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Ноември 25, 20169 гд Сутринта мислех, че нищо не се е оправило. Даже си поръчах едно 7+...но
Публикувано Ноември 26, 20169 гд Чист рестор през дфу и промяната е на лице ! Преди това по 2 пъти на ден в зарядното.Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Ноември 29, 20169 гд Някакъв "ренесанс" изживява батерията ми [emoji15][emoji15][emoji15]Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Декември 12, 20169 гд Разликата между wifi и 3g поне при мен е стряскащо огромна. За сравнение вижте ми резултата с мобилен нет няколко коментара по-нагоре в темата. Редактирано Декември 12, 20169 гд от peppu
Публикувано Декември 17, 20169 гд iPhone 4 използван за специалната задача "ъпдейт на приложения и следене колко ще му издържи батерията" Само wifi е пуснат, няма сим. На 6 години е, това му е втората батерия - на 500 цикъла.
Публикувано Декември 18, 20169 гд Всичко хубаво. До. велинград и обратно до София музика на мобилните данни през Music. Падна до 44%. И го ровичках от време на време. Прибрам се сега. За 14 минути - 8% падна батерията. Минах на WiFi и отворих Тапата да видя, какво става.
Публикувано Декември 18, 20169 гд преди 4 часа, istoyanov написа: Всичко хубаво. До. велинград и обратно до София музика на мобилните данни през Music. Падна до 44%. И го ровичках от време на време. Прибрам се сега. За 14 минути - 8% падна батерията. Минах на WiFi и отворих Тапата да видя, какво става. И при мен се случва подобно нещо. Например, когато не съм пипал телефона около 2-3 ч. и това се получава само на 3g. Одеве отключвам телефона и започвам да гледам какво се случва във фейсбук. За има няма 1-2 минути падна с 4% и то не например от 44 направо на 40, ами постепенно един по един.
Публикувано Декември 18, 20169 гд При мен така веднъж падна с 10 процента! На всеки 5 секунди по процент...Нещо започвам да се напрягам от тези проблеми с батериите.Да кажат официално какво става (без глупостите с партидите и т.н.) и да се приключва.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.