Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Всичко свързано с батерията на iPhone

Featured Replies

Публикувано

Ами имам приятели и колеги със 7-ици и всички са с 10.2 и казаха, че нямат никакви проблеми с батериите. 

• Отговори 1.8k
  • Прегледа 312.7k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Моята 5-ца всяка вечер си е на зарядно (~8 часа) и не се оплаквам, държи си по 5:30-6:00 часа използване без проблем. Вече 2 години използвам апарата и съм сменил две батерии, като последната беше про

• Е, ако го включиш още няколко пъти в мрежата и още ще можеш..

Добавени снимки

Публикувано

10.3 beta 1
(По-горе може да се види разликата спрямо 10.2.1)
747a8b7491ac804aa199066268319edd.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Екстра е. Аз вече съжалявам, че се качих на 10.2.1. 

Публикувано

16409803_623791847821085_1288122491_ohsC

16389180_623791841154419_1808177039_o1gU

Ебати ташака е това 10.2.1.

От Apple се излагат!

Публикувано

Фейсбук, сафари и игра с тези проценти изглежда нармална. Не бих го отдал на 10.2.1, а просто на консумация на телефона. Ако са ползвани част от тях и през мобилния интернет, а не през Wi-Fi не са ненормални показатели. При използване на определени програми през мобилен интернет се получава значителна разлика с ползването на същите през Wi-Fi, като огромно влияние оказва и покритието и силата на мрежата. Особено и при стендбай време от почти 26 часа. Не знам какво очаквате от телефона?

Публикувано

Е как какво?!Веднъж седмично да зареждаме!

Публикувано

Телефона през цялото време се ползва на Wi-Fi.

И не, не искам да го зареждам веднъж седмично, но ако ви покажа резултатите, които постигах с 10.0.2 ще се изплашите. Телефонът го ползвам по един и същи начин, както преди, така и сега. 

Публикувано

Не се притеснявай за нас, трудно се плашим :D 

Публикувано

Исках да кажа, че откакто ползвам 10.2.1 батерията пада доста по-бързо в сравнение с преди ъпдейта. Все пак телефона го ползвам над половин година и си го усещам. Сафари и фейсбук винаги ръчкам, но никога при 3 часа usage не съм бил на 50%.

Публикувано

И как разбираш този usage дали е истински?Apple може да го манипулират по всякакъв начин!Замислил ли си се?Може с всеки ъпдейт алгоритъма да е различен.Или си викаш ,ъпдейтват всичко по софтуера,но точно този раздел usage остава непроменен за всички устройства и версии на софтуера;)Съветвам те да рестартираш телефона след всяко пълно зареждане и да губиш тези пусти часове и минути usage,ще си по-спокоен.

Публикувано

Да го манипулират 5-10-15 минути? Едва ли го манипулират с часове. ;)

Публикувано

Би ли споделил с нас, какви стойности на Usage и Standby, са приемливи за теб? Стана ми много любопитно. Също така, коя е по важна от двете стойности, за теб и колко би трябвало да е? За какво основно ползваш телефона и каква е консумацията на първите 10 приложения за последните 7 дни?

Публикувано

А за вас какво е нормално? Гледам на по-предишни страници колеги с 8-9 часа usage. 

Публикувано

Благодаря за изчерпателните отговори!

Публикувано
Току що, shopkin написа:

И при мен се появи проблема..не изкарва процентите на приложенията..

Публикувано

Аз наскоро си смених батерията и помислих, че от нея. Днес оставих телефона в сервиз да видят откъде идват проблемите, но не било от чипа.

Sent from my iPad using Tapatalk

Публикувано
преди 2 часа, baronbg написа:

Благодаря за изчерпателните отговори!

Сори, просто одеве бях в движение. 

Относно по-горните ти въпроси. Аз съдя и сравнявам по това как се държеше моята батерия преди да ъпдейтна онзи ден. Не може само допреди няколко дни тази същата батерия да прави преспокойно 7-8 часа usage, а сега при абсолютно същата употреба - 5 часа, хайде в най-добрия случай 6.

Иначе за мен определено по-важната стойност е тази на usage-а. Това е времето, в което телефона ми върши най-голяма работа. Standby-я не ме интересува чак толкова като резултати и затова не го коментирам чак толкова много. Ако телефона ми достига 7-8 часа usage, мен не ме интересува колко е standby-а, дали 7 часа, дали 12 часа, дали 24 часа, дали 60 часа и т.н. Просто никога не е бил фактор, ако мога така да се изразя.

Телефона си ползвам основно за браузване през сафари, фейсбук, месинджър, инстаграм, youtube и чат-пат някоя игра като triviador (например), която в никакъв случай не смятам за тежка каквито са да речем fifa, nfs, gta и още куп подобни. 

Публикувано
преди 8 часа, DreamcatcheR написа:

Аз наскоро си смених батерията и помислих, че от нея. Днес оставих телефона в сервиз да видят откъде идват проблемите, но не било от чипа.

Как реши проблема??

Публикувано

За мене телефона дефектира, най-после 5-тия 6s вече втора седмица е перфектен без никакво угасване с джайл на 10.2 и така :)

67891173f75b66620855aade52d602ee.png

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Публикувано
Как реши проблема??

Обадиха ми се по-рано от сервиза, като казаха, че най-вероятно е от батерията. Ще ми я сменят и ще видим.. Ако пак не показва стойности на приложенията, най-вероятно е софтуерен проблем и ще се наложи рестор.
Яд ме е, че си скъсах нервите със смяната на тая батерия сам и май се оказва, че не е читава.

Публикувано
преди 29 минути, DreamcatcheR написа:

Обадиха ми се по-рано от сервиза, като казаха, че най-вероятно е от батерията. Ще ми я сменят и ще видим.. Ако пак не показва стойности на приложенията, най-вероятно е софтуерен проблем и ще се наложи рестор.
Яд ме е, че си скъсах нервите със смяната на тая батерия сам и май се оказва, че не е читава.

Здравей!При мен се оправи...и аз не знам как.Ръчках го половин ден..интернет,вайбър,фейсбук..и реших пак да погледна в настройките..и вече си имаше приложенията и процентите към тях...!!Не разбрах как се получи...

Публикувано

То тоя бъг с изчезването и преди си го имаше, веднъж и на мен ми изкара акъла и после се появиха от самосебе си.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Публикувано

Как се държи телефона с новия ъпдейт 10.2.х? 

Публикувано

Смениха ми батерията в сервиза. Не успях и да се прибера до вкъщи и изгасна пак на опит за снимка на студено.
Направих чист рестор и вече трети ден всичко е идеално (показват се стойностите за приложенията, не ми е гаснал, времето на живот чувствително се увеличи).
Ще попитате "защо чак сега?". Ами защото всичката ми информация от часовника се пази само и единствено в encrypted backup на телефона. Когато се направи рестор, трябва задължително да се върне бекъпа, за да се върнат данните от часовника. В моя случай - почти 2 години health data. Весело.

Ето и шотове от последните 2 зареждания (първото на 4Г, второто на 3Г):
0d83a94af179b6bb8c77b8253c5847f2.jpgadf5fcb0213c046718421678907c3562.jpg

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.