Публикувано Октомври 3, 20187 гд Привет,Някой дали може да даде малко повече информация отностно въпростният раздел в Battery - “Battery Health Capacity “Питам защото,забелязвам че за последният месец процентите ми паднаха с още 2 - съответно от 95% вече имам 93%Телефонът си го зареждам нормално - падне ли под 20% го включвам в зарядното, батерията си ми държи изключитно много (като тук искам да спомена факта че 3hr screen on time e absolute joke), но не разбирам на какво се дължи този дроп. Sent from my iPhone 8 Plus using Tapatalk
Публикувано Октомври 3, 20187 гд Аз за Х-а си бях взел едно старо безжично зарядно на самсунг и според мен от него за месец два ми падна на 94%. От тогава само на кабел, не е мръднало и сега като го продавах му направи erase/reset и се дигнаха на 97%... За зареждането знам че трябва на около 30-40% да се слага.
Публикувано Октомври 8, 20187 гд С всяка нова iOS правят нещата максимално сложни. Преди влизаш в Battery и само с един поглед виждаш преди колко време си свалил тела от зарядното и колко време е бил на екран. А сега нищо не се разбира, а и на моменти тела си показва каквото му е кеф.
Публикувано Октомври 8, 20187 гд А къде се показва стендбай времето? Имате ли идея? Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Октомври 9, 20187 гд Какво стана с моята Х-ка на всеки месец и половина ??? Естествени батерията си занинава с 1% :@ Sent from my iPhone X using Tapatalk
Публикувано Октомври 9, 20187 гд За мен все още тази нова функция не е вярна,макар че след ъпдейта забелязвам че една идея по-бързо пада батерията.
Публикувано Октомври 18, 20187 гд Напълно изключване на Wi-Fi and Bluetooth и за 7 часа ползване с говоренето батерията ми е 75% [emoji16]Sent from my iPhone XS Max dual using Tapatalk
Публикувано Декември 11, 20187 гд Здравейте,батерията ми е на 84 % и мисля ,че е време за смяна.Не мисля да сменям телефона само заради някакви подобрения в камерата,поне до Нова Година.Телефона е 6s plus,но питанката понеже апарата е модел на 3 години трябва ли да гледам на новата батерия кога е произведена или до кога е най-добре да се ползва?Ако е стояла в някой склад 3 години дали си е загубила на 50% състоянието.Спрях се на този сайт,ако имате препоръки за друг сайт пишете.Благодаря. https://gsmbaterii.bg/батерия/за-iphone/батерия-за-iphone-6s-plus
Публикувано Декември 11, 20187 гд Знам, че всеки си знае парите, ама що не дадеш още 26 лв и да я смениш направо в iStyle преди края на декември с оригинална и в оторизиран сервиз, аз това бих направила, извинявай за непоискания съвет.
Публикувано Декември 11, 20187 гд Не е проблем 20-30 лв ,стига работата и услугата да е извършена на ниво.Живея във Велико Търново и незнам дали може да стане чрез куриер.
Публикувано Декември 11, 20187 гд Да, видях, можеш да се обадиш в сервиза и да се уговориш с тях, на мен ми казаха, че в случай, че има налична батерия, смяната става за час. Телефонът на сервиза е 0208400708, ако не вдигат пиши им на мейла service@istyle.bg. Затова споменавам тях, защото може без допълнително заплащане да стане едва ли не веднага смяната, другите два имат допълнителни такси и условия. Редактирано Декември 11, 20187 гд от dessyteneva
Публикувано Декември 11, 20187 гд Криейтив също за 59лв, без скрити такси и условия. Успех!Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Декември 11, 20187 гд Не е вярно, освен ако сега няма промяна, в Креатив не става на деня, ако искаш така трябва да го занесеш преди 11 ч и да платиш още 40 мисля бяха лв. Да, сега проверих ценоразписа, ако искаш до 2 часа - 99 лв Редактирано Декември 11, 20187 гд от dessyteneva
Публикувано Декември 11, 20187 гд Смениха ми я за около 2-3часа и не съм доплащал нищо. Тъй че е вярно.В 9:15ч бях там, оставих го, и към 11:30ч ми пуснаха мейл че е готов. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Декември 11, 20187 гд Ами аз чета ценоразписа, може и да си имал късмет, но така пише просто, ако иска някой да рискува за няколко лева.
Публикувано Декември 11, 20187 гд Няма какво да рискува, работа се върши. Ако ти се дават за оригинална - криейтив, ако искаш тънко като оная от сайта(която там е скъпа) - звънни на адаша в сервиза на форума. Така и така май си го писал бегАл.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.