Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Грешка при синхронизация - "The required file is locked"

Featured Replies

Публикувано

Днес като си пуснах iTunes ми изписа, че не може да синхронизира телефона, защото дадения файл е заключен. Реснах телефона, свързах го пак, стартирах пак iTunes, но не тръгва сега самия iTunes. Реснах и компа и пак същото, програмата не тръгва.

Публикувано

реинстал на iTunes

Публикувано

Какъв е този "даден файл"?

Публикувано
  • Автор

Дадения файл е името на телефона, както съм го записал в iTunes.

Публикувано
  • Автор

Точния надпис е, че не може да синхронизира, защото "The required file is locked".

Публикувано

Toni- е прав, пробвай да преинсталираш.

Публикувано
  • Автор

Да това ще направя. А ще има ли проблем ако инсталирам последната версия на iTunes ? С 2.2 съм, iPhone 2G.

Публикувано

Принципно няма проблем, ама ако качиш и телефона на по–висок фърм, и омажеш нещо, после ще трябва първо да свалиш iTunes, за да се върнеш на по–нисък фърм, и като оправиш всичко, тогава пак да го преинсталираш и iTunes, за да качиш и тела на по–висока версия.

Така, че като си тръгнал, дай едно по едно подред, както трябва, после да не си пишем и обясняваме неща, по които вече са изписани томове... :)

Публикувано
  • Автор

Проблема се оправи за 2 дни от самосебеси. След това пак се появи същото - не може да синхронизира, защото "the required file is locked". Преинсталирах iTunes, но проблема пак остана :confused:

Публикувано

Това с двата дни самооправяне ми звучи много странно. Пробвал ли си на друг компютър дали се синхронизира нормално?

И другото, което ми е любопитно - само синхронизацията ли не минава или и backup-а?

Публикувано
  • Автор

Не съм пробвал на друго PC. И на мен много странно ми се вижда. Back up-а минава, само ако имам нещо ново инсталирано от iTunes store на самия телефон, иначе деректно си изписва надписа, че не може да синхронизира.

Публикувано

Десен бутон върху папката Program FilesiTunes -> Properties, демаркирай Read-only и натисни Apply. Като те попита избери Apply changes to this folder, subfolders and files. Направи същото и с папката My DocumetsMy MusiciTunes, както и с папката където държиш снимките които качваш и изобщо на всяка папка от която качваш информация на устройството си..

Публикувано
  • Автор

mupo, хиляди благодарности, вече всичко е наред !

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.