Публикувано Януари 26, 201115 гд С Highnote може да изпращате безплатно смс,снимка,видео клип,песен от Ipod,локализация или гласов запис.Изисква се при регистрацията на програмата да вкарате единствено държавата,мобилният си номер и име което ще използвате.Highnote трябва да е инсталирана и на отсрещният айфон,за да може да се получава висичко от изброените неща.Всичко това може да изпращате и до всеки един друг телефон без да има инсталация на програмата,но отсрещния човек ще получи само текстовото съобщение и линк ако сте му изпратили медия,на който може да ги прегледа.Програмата е безплатна и може да се изтегли свободно от App Store. Днес цял ден си играх с нея и съм очарован.Изпратих една камара снимки и клипчета до няколко човека и всичко пристигна без изключения,при това незабавно. Може да свалите програмата от тук
Публикувано Януари 26, 201115 гд Май трябвa да открием специален раздел за аналози на Whats App, HeyWire, FriendCaller,TextFree with Voice, etc....
Публикувано Януари 27, 201115 гд офф: "Аванти" е друго На принципа на Mjoy ли работи (праща от твоя номер) или на всички останали с произволен номер ?!
Публикувано Януари 27, 201115 гд Да, аз също я пробвах - програмата изпраща смс-а от твоя номер, но като проверих се оказа, че смс-а е пратен от сим картата, като в описанието на програмата пише, че може да бъдете тарифирани, ако пращате на хора без програмата, т.е. не се лъжете.
Публикувано Януари 28, 201115 гд Какъв е тогава проблема да се праща безплатно на хора които имат програмата?
Публикувано Януари 28, 201115 гд Колко познати имаш, които я ползват? Най-много 3-4 човека, освен ако я няма и за Android.
Публикувано Януари 29, 201115 гд Въвеждам държава пиша си номера + 359 897820... пиша си името но 3 цифрения код не идва ...
Публикувано Януари 29, 201115 гд Днес след поредния ресент ми пратиха 3 цифрения код ... Но наистина трябва да я има програмата и на 2те страни, за да отваряш снимки, видео и текст ...
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.