Публикувано Януари 29, 201115 гд А бе то работи ама мисля, че не това очаквах! Бахти и 3D - то разбива представи. Ще се опитам да постна видео след малко.
Публикувано Януари 29, 201115 гд Темата беше само за 3D Board. Мисля, че 2,99$ са на вятъра, но нали някой трябва да ви угоди и да спрете да мрънкате.
Публикувано Януари 29, 201115 гд Имаше само въпроси, към някой, който евентуално я е купил а не "мрънкане" някой да я купи!
Публикувано Януари 29, 201115 гд Сега? П.П. Тези които са сложили кракната да пробват да сложат нейтив тапета като този от клипа който дадох, че на други не действа и от настройки да прецъкат on/off.
Публикувано Януари 29, 201115 гд Абе не е ташак ми трябва да гедаш като клатя телефона за да се създаде Усещането за едно голямо НИЩО, но като че ли започна да ми харесва.
Публикувано Януари 29, 201115 гд Все едно си сложил видео тапет. Честито на дарилите. Хаха.. 3DBoard 1.0.0-2 http://itunes.apple.com/linkmaker/ What's new:- (maintenance) fixed missing preferences Деинсталирайте старата версия!
Публикувано Януари 29, 201115 гд Да тапета се движи. Иконите стоят като "сакати" . П.П. 3$ - бълха ме ухапала.
Публикувано Януари 29, 201115 гд Значи да си стоим с Паралакс или Панорама? . Ефекта е кажи речи подобен .
Публикувано Януари 29, 201115 гд Ъкъ. Роля играе тука акселерометъра. Ето един друг грозен клип заснет с 3G-то.
Публикувано Януари 29, 201115 гд http://www.megaupload.com/?d=40I0FAW8 Предишната версия не работеше а тази на която ви дадох линк работи,ефекта обаче не е кой знае,какво но е интересно !
Публикувано Януари 29, 201115 гд Никой не казва, че не работи. Просто няма разлика в начина на действие от на DeepEnd.
Публикувано Януари 30, 201115 гд Аз си купих 3d board. Мога да кажа , че е голма тъпня поне на 3гс . Уолпейпъра трепти като луд и това е целия ефект. Иконите нямат никаква разлика. Ще гледам да го пробвам на 4.
Публикувано Януари 30, 201115 гд Автор Oт днес 3DBoard вече е наличен в репото на BigBoss в Cydia Store.
Публикувано Януари 30, 201115 гд E аз от там го купих защото видях в redmondpie , че излязло революционно приложение ама дръвце. Иначе дръжте слайдера по в началото и тогава по се ядва и изглежда долу горе добре. Интересното е , че не работи с winterboard, а само с нативните уалпейпъри.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.