Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

Ето една новина която ще зарадва мнозина и на вече собствениците на Mac:

Един от най-големите недостатъци на iTunes в момента, както и на Маковете изобщо, е невъзможността да четат Blu-ray дискове. Според Boy Genius, обаче, това е на път да се промени.

Apple отказваше да добави поддръжка на технологията Blu-ray в iTunes, но това, изглежда, ще е факт с идването на версия 9 на приложението. Според информация на Boy Genius Report, получена от достоверен източник, iTunes 9 ще е съвместима с Blu-ray, което не е особено изненадващо, тъй като наскоро се появи информация, че в новите компютри iMac ще бъдат включени и съответните Blu-ray устройства. Сред другите интересни допълнения ще е опцията за визуално подреждане и организиране на изтеглените приложения за iPhone и iPod touch. Споменава се и някакъв вид интеграция с Twitter, Facebook и Last.fm, което звучи интересно. Възможно е новата версия да бъде представена официално през септември, по време на следващото голямо събитие на Apple. Времето ще покаже.

[youtube:hr9h6sdi]

[/youtube:hr9h6sdi]

Източник: mobilebulgaria

• Отговори 115
  • Прегледа 22k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• iTunes 9.0.2 на хоризонта. Добавена е поддръжка на версия 3.0 на софтуера на Apple TV, опция за тъмен фон в Grid View, върната е опцията от iTunes 8.х за промяна на големината на обложките в Grid Vie

• Запази си някъде съдържанието на My Documents/MyMusic/iTunes, също така деоторизирай компа преди триене на програмата. После всичко в обратния ред.

• iTunes 9.0.3 е безопасен за отключени и jailbreak-нати телефони, така че не се притеснявайте. Промените са: Настройката “Remember password for purchases” най-после работи. Оправени са проблеми

Публикувано

И как така ще зарадвате най-вече собствениците на Мак, като точно те нямат Блу Рей. ;)

Публикувано

Да нямаме,но скоро ще имаме.Според една друга новина скоро ще излезне новият Imac който ще ползва BluRay технологията на Сони .Възможно е новата версия на iMac да бъде представена официално през септември, по време на следващото голямо събитие на Apple,но както каза Grievous само времето ще покаже ;) .

Публикувано

Честито на Mac потребителите :lol:

п.п. Как се казва песента от клипчето ?

Публикувано

Shazam каза:

You, Me And The Bourgeoisie

The Submarines

Публикувано

Мерси , нещо Shazam-а не иска да се вирже към нета :lol:

Публикувано

Като стана въпрос за тази песничка, въпреки че не е тук мястото за това, ама ще рискувам, дали някоя и има инструментала....доста търсих преди не можах да я намеря..сега ме подсетихте.

Публикувано

Първите изтекли снимки на iTunes 9

post-38295-1282134456,2907_thumb.jpgitunes9-1-500x375.jpg[/attachment:dezlmxk1]

post-38295-1282134456,1496_thumb.jpgitunes9-2-500x378.jpg[/attachment:dezlmxk1]

itunes9-3-1-500x373.jpg[/attachment:dezlmxk1]

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Още няколко непотвърдени screenshot-a на iTunes 9

2wch2it.jpg

Изглежда ще е съвместим и с устройства, които не са дело на Apple?

2lc5zcl.jpg

Ще има възможност за import/rip на DVD-та и възможност за правене на playlist, който да споделите във Facebook

68h5iv.jpg

a0hsv5.jpg

При споделянето на playlist във Facebook ще има и линк към iTunes Store откъдето приятелите ви във Facebook могат да си закупят песните от споделения playlist.

2z85fgn.jpg

Източник: BGR

• 4 седмици по-късно...
Публикувано

Къде е тази опция за подреждане на иконите от iTunes, че не я намирам?

Публикувано

В таба Applications в iPhone-a, но трябва да си с FW 3.1

Публикувано

Да, имам я, обаче голям проблем. Ако имаш 5 икони на ред, веднага при синхронизиране ги прави по 4 (поне за 5 икони на дока е така).

Публикувано

В iTunes 9 не забелязвам също и опция "create aac version" за конвертиране на mp3 в ринг тон за звънене. Има ли я въобще тази опция? :rolleyes:

Публикувано

Разбира се, че я има. Там си е.

Публикувано

Къде? :rolleyes:

Публикувано

tonygti, виж в Edit -> Preferences -> Import Settings дали е избрано AAC Encoder

И след това търси Creat AAC Version при десен клик върху песен.

Публикувано

Дам, намерих го, аз не съм гледал на правилното място... :banghead:

Публикувано

Някой друг да има този проблем с някои изображения в iTunes Store или да търся проблема си в компютъра?

2rylpjr.jpg

Публикувано

То не само изображенията, виж че и слайд бара ти е в отровно зелено.

Публикувано

При мен е перфектно!

Публикувано

Самия бар не е ли и той изображение? Интересното е, че не всичко е зелено, а на лаптопа нямам такива артефакти, очевидно ще е от компютъра.

Честно казано не ме дразни чак толкова, може би затова не ми се "играе" да преинсталирам iTunes, :rolleyes:

Edit: Може би защото съм млад и зелен както в живота така и във форума, затова и iTunes Store ми е зелен. :mrgreen:

Публикувано
.... проблем с някои изображения в iTunes Store .....

Изображение е, ама не в iTunes Store :rolleyes:

edit: Да не си прекалил с ментата? :sad:

Публикувано

Само скролбара в iTunes Store е зелен, никъде другаде, така че явно е от iTunes Store :razz:

Все тая, както казах не ме дразни, а и преинсталация на всичко що имам на Apple не помогна.

П.П. Аз мента не съм близвал, но явно компютъра ми си мисли, че участва в Матрицата. :rolleyes:

Публикувано

Време ти е за нов компютър :biggrin:

Знаеш как да ме намериш.

Публикувано

При мен на единият ми компютър имам някакъв проблем с iTunes 9 х64.

След като го инсталирах преди седмица всеки път като го затворя и после отворя, започва да ми го инсталира...

2m2t4j4.jpg

Преинсталирах го, даже инсталирах и по-стара версия на iTunes, но проблема стои.

Предполагам, че нещо е от ОС (Win7-64bit), въпреки, че на другите компютри (които пак са с Win7, но не са 64 битови) си върви без този проблем, но все още не ми се занимава да я преинсталирам.

Та ако някой има някакво решение, което заобикаля реинстал на ОС, ще съм му много благодарен.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.