Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

Аз преинсталирах заради същия проблем :mrgreen:

• Отговори 115
  • Прегледа 22k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• iTunes 9.0.2 на хоризонта. Добавена е поддръжка на версия 3.0 на софтуера на Apple TV, опция за тъмен фон в Grid View, върната е опцията от iTunes 8.х за промяна на големината на обложките в Grid Vie

• Запази си някъде съдържанието на My Documents/MyMusic/iTunes, също така деоторизирай компа преди триене на програмата. После всичко в обратния ред.

• iTunes 9.0.3 е безопасен за отключени и jailbreak-нати телефони, така че не се притеснявайте. Промените са: Настройката “Remember password for purchases” най-после работи. Оправени са проблеми

Публикувано

От както съм с iTunes 9 имам проблем с иконите.

Ето как би трябвало да излизат иконите на .ipa файловете:

wccvfs.jpg

Докато на мен ми излизат .ipa и .ipsw файловете по този начин:

2mguvbl.jpg

След това реших да пробвам един .ipa файл с Open With и зададох да го отвори с iTunes. Иконка имаме, но за съжаление е на плейъра....

104kdah.jpg

Предполагам, че проблема ми има нещо общо със стария проблем, който имах с iTunes, за който съм писал преди 2 страници в тази тема. Мислих, че съм го решил, както съм описал на 3-та страница в темата, но явно не и на 100%...

Честно казано предполагам, че ще е нещо елементарно...но това оставям на вас.

Публикувано

Toni-, просто трябва да смениш иконите на съответните видове файлове. Не зная как са менютата на Windows 7, а ще ти обясня за XP, но идеята е същата.

Отиваш в Control Panel -> Folder Options -> File Types -> Намираш съответното разширение (.ipa, .ipsw, .m4r и т.н.) -> Advanced (ако нямаш Advanced, a Restore, натисни него и след това Advanced) -> Change Icon... -> Browse.. -> Избери iTunes.exe (не shortcut-a, а exe-то) -> Избираш си иконката съответстваща на съответстваща на разширението което си избрал -> OK -> OK -> Close

Публикувано

Благодаря mupo.

Ами то да ти кажа, когато зададеш с Open With се получава същото.

Въпреки това пробвах и твоя вариант, на Windows 7 тази опция се намира в Control PanelAll Control Panel ItemsDefault ProgramsSet Associations, но не се промени иконката.

Публикувано

Не е същото, тъй като в iTunes.exe се съдържат няколко икони, сред които и тези които ти трябват и при Open with... се присвоява първата икона, докато както ти казах можеш да си избереш коя да е.

Разбира се това е за Windows XP, но не виждам защо да не е така и на Windows 7 :Wink:

Публикувано

Да, сега разбирам какво си имал предвид. При Windows 7, не мога да намеря, точно тази опция.

Там където я има при теб, при мен я няма.

Публикувано

Не виждам причина да я няма :question: При Вистата я има :eek: Предлагам ти и друг вариянт.

Застани над иконата, и с десен бутон задай свойства-персонализиране-свойства на иконата-въстанови настройки по подразбиране.

Публикувано

naidenoff, благодаря и на теб, за съжаление наистина я няма тази опция при мен, може да е нещо от релийза, не мога да кажа.

migaio.jpg

Също така такава опция като тази, която ми казваш, също нямам.

2epik4h.jpg

Въпреки всичко успях да се оправя. Свалих си една програма, с която успях да направя това, което mupo ме посъветва.

Благодаря ви!

Публикувано

Досега четой, че тази опции за промяна на иконата на файловете вече я няма в Windows Vista/7 и начина е или да се ровиш в регистрите или чрез допълнително приложение.

Публикувано

Прав си :thumbup: При Виста мога да промена изгледа само на една икона, независимо от формата на файла.Но това се однася само до тази икона която е променена. :eek:

Публикувано

E поне всички научихме по нещо, а и си реших проблема. Интересно ми е обаче, защо са я махнали тази опция?! Нали би следвало с всеки следващ Windows да става все по-лесно и по-достъпно. Кои от нормалните потребители, знаят как да се ровят или редактират регистрите... Трябва да пишем feedback :Wink::biggrin:

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

iTunes 9.0.2 на хоризонта. :) Добавена е поддръжка на версия 3.0 на софтуера на Apple TV, опция за тъмен фон в Grid View, върната е опцията от iTunes 8.х за промяна на големината на обложките в Grid View, подобрена поддръжка за хора с увреждания и вероятно оправени бъгове.

Според Dev-Team е безопасна за хората с jailbreak и софтуерно отключени телефони.

Публикувано

iTunes 9.0.2 e вече наличен. Аз инсталирах и всичко работи без проблеми.

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Много ще се радвам ако от следващия можем да си купуваме и програми за МАК през iTunes, така както си купуваме за iPhone или iPod touch, защото да си давам данните на кредитната карта на 100 места не ми харесва изобщо, ще е много по-готино да са събрани на едно място.

Публикувано

Това място се казва PayPal.

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Аз имам проблем с Genius плейлистите, уж го активирах през айтюнса, пък на телефона като натиска иконката му казва, че не е активиран, на стария айтюнс не ми е правило така?

Публикувано

Здравейте, отскоро ми се появи този проблем при синхронизация.

<a  href=%7Boption%7Dhttp://img34.imageshack.us/img34/2739/crashyn.th.jpg' alt='crashyn.th.jpg'>

Някой дали се е сблъсквал с нещо подобно? След като затворя прозореца с грешката, синхронизацията продължава, но ако не се лъжа - не прави бекъп.

Същото съобщение излиза и за AppleMobileDeviceHelper.exe

Уиндоуса е 7 Ultimate 64 битов. iTunes 9.0.2.25

До преди 2 седмици нямаше никакъв проблем. Не съм инсталирал нищо ново от Сидиа.

Благодаря предварително.

Публикувано

Това за мобайл дивайс хелпера може само да те радва. Имаш повреден .dll файл - пробвай да преинсталираш тюнса (проблема не е в телефона). Ако не се оправи- изтрий го целия, барабар с реджистрито (примерно с revouninstaller) и го инсталирай наново.

Публикувано

Сега ще опитам, благодаря.

Публикувано

Запази си някъде съдържанието на My Documents/MyMusic/iTunes, също така деоторизирай компа преди триене на програмата. После всичко в обратния ред.

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Има нова версия 9.0.3. Някакви отзиви?

Публикувано

Лично още нямам, ама вероятно подготвят почвата за iPad-a. Нали бил с iPhoneOS 3.2? Промените сигурно са свързани само с това.

Публикувано

iTunes 9.0.3 е безопасен за отключени и jailbreak-нати телефони, така че не се притеснявайте.

Промените са:

• Настройката “Remember password for purchases” най-после работи.
  • Оправени са проблеми със синхронизирането на някои Smart Playlists и Podcasts към iPod.
  • Оправен е проблем с разпознаването, че има свързан iPod.
  • Оправени са проблеми засягащи стабилността и производителността.

Публикувано

Имам един проблем с iTunes, който е свързан с Опера.

Когато натисна линк от форума водещ до някое приложение в AppStore-a ми изписва грешка "no registered application". Някой със същия браузър да знае разрешение на проблема?

Публикувано

Дам... Нормално е за опера. Оправяше се някак от opera:config, но трябва да потърся как ставаше.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.