Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

[Решен] Проблем след ъпдейт и джейл на 4.2.1

Featured Replies

Публикувано

Здравейте! Имам следния проблем след ъпдейт и джейл към 4.2.1.Телефона се респрингва сам всеки път ако натисна някой от volume бутоните,а понякога и по време на игра.Проблема се появява след джейла или след инсталирането на някои неща от Cydia.Ресторнал съм вече 3-пъти и всичко се повтаря! Чудя се дали не е от Activator-a,защото като го инсталирам ми излиза някакъв надпис който гласи,че iOS е прекалено нова и че не е сигурно дали activator-a ще работи както трябва.Иначе ето и списък с някой от нещато които съм инсталирал:

SBSettings; AppSync for 4.2; Callforwarding; CategoriesSB; CyDelete; Cyntact; iBlacklist; iFile; Infinidock; Installous; iPhone Delivery; iWipe; MyOS; QuickLock 2.

Някой има ли подобен проблем? Благодаря! :smile:

Публикувано

След рестор връщал ли си стар бекъп?

Публикувано

4.2.1 безкрайно тормози 3G-то. Рам паметта и без това е малко, а ти си го натоварил яката, затова респрингва. Има го заложено в mobile substrate, когато рам паметта падне под 15MB сам да прави респринг. Махни категориите, защото със сигурност не стават, махни и активатор - даже и на 3GS не работи коректно, камо ли на твоя.

Публикувано
  • Автор

Не съм връщал бакъп.Всеки път правя пълен рестор и всичко на ново...А CategoriesSB ги ползвах до последно със стария фърм 4.1 .А дали не е от активатора?Ще махна първо него и ще видя.Благодаря!

Публикувано
  • Автор

Странното е,че в момента телефона работи по-бързо от всякога.Рам паметта ми е падала и преди до 8-6мб,но никога не е респрингвал.Сега обикновено е около 40-50мб като не го ползвам.

Публикувано

Каквато и да е причината, търси я в някой от екстенжъните на mobile substrate.

Публикувано
  • Автор

ОК!Почвам да махам.Благодаря!

Публикувано
  • Автор

Лошото е,че кадо искам да деинсталирам активатора също се деинсталира и SBSettings.

Публикувано

Новата му версия е зависима от активатора. Можеш да се опиташ да качиш после ръчно някой deb с по-стара версия. Не знам какво да те посъветвам. Ако се замислиш реално - сбс на 4.х.х. предлага само повече комфорт, няма нищо незаменимо или липсващо в оригиналните настройки.

Ако искаш, не махай активатора засега, а само изключи dylib файла чрез сбсетингс и виж как ще се държи.

Публикувано
  • Автор

Прав си!Инсталирал съм biteSMS,но не го бях писал,защото си мислех,че няма да е от него!Току що го махнах и всичко се оправи!Мого ти благодаря!!! :yahoo:

Публикувано

При мен си работи активатор-а + multicleaner , само първия път изквича, че е прекалено нова ОС иначе не прави проблем.

Публикувано
  • Автор

Проблем се оказа единствено biteSMS! Преди това бях деинсталирал почти всичко (включително и активатора),но без резултат.Когато махнах biteSMS всичко се оправи.В момента съм си възстановил всички останали приложениа (включително и активатора) и всичко работи перфектно!Между другото днес излезе ъпдейт на активатора и предполагам,че са пооправили някои неща.Поздрави на всички и благодаря за помоща! :smile:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.