Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

За да се изключи, копчето трябва да се задържи натиснато 3 секунди. Включването става без задържане.

Публикувано

Аз само да питам някъде в София да продават Nike+ маратонки? Доста пъти съм гледал в моловете и нямаше. Някой ако е ходил до магазина на Nike да сподели дали вече са докарали такива.

• 5 месеца по-късно...
Публикувано

Сори че малко стара тема "съживявам" но ме интересува следното:

това - Nike iPod Sport Kit + iPhone 4 дали ще успее да се сработи? Тъй като гледам пише ipod nano и 3GS като изискване...

Та...някой подкарвал ли го е в такава комбинация?:)

Благодаря предварително.

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Би трябвало да сработи - на моя iPhone 4 имам програмка за NIKE+, както всички я имат - значи го поддържа. Освен това днес ми пристигна сензора - и пробвах да го включа - телефона го откри - а как работи ще кажа утре - днес не остана време.

Публикувано

Работи си без проблем на iPhone 4.Тествано е !

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Имам въпрос,сензора работи ли с всякакъв вид обувки,задължително ли е да са nike със специалния джоб дето са ?

И от къде да се сдобия с такъв сензор ?

Публикувано

Ако прочетеш само първата страница на темата, ще осъзнаеш колко е ненужен въпроса ти!

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Здравейте колеги. И аз съм решил да се включа във вашето "комюнити" . Искам да попитам само: аз съм с 3GS, и доколкото разбрах, от сайта на Найки, ми трябва САМО сензор, без приемник? Така ли е, или бъркам? :)

Поздрави

Публикувано

Само сензор.

Публикувано

Вчера си купих сензора, и днес го пробвах.. Пробягал съм 2.5км точно, тежа 100кг. Пише ми, че за тези 2.5км съм изгорил само 230 калории? Възможно ли е да са толкова малко?

Публикувано

Толкова са някъде калориите (със или без сензора). Трябва да увеличиш разстоянието на мин.4 км и постепенно да го увеличаваш до 6-8 (може би и 10) км.

Редактирано от ivaylodj

• 2 месеца по-късно...
Публикувано

Някой може ли да ми каже къде в Пловдив или района продават Nike+ (само сензор - в дигитален е с приемник за айпод)

• 5 месеца по-късно...
Публикувано

Сори за бъмпа на темата, но къде е логиката в това, че работи само с маратонки Nike. Как изобщо сензора отчита моделът ти маратонки? :D

Публикувано

Конкретният модел маратонки Найк имат слот, в който можеш да поставиш предавателя. Нищо не те спира да използваш и други маратонки, просто трябва да намериш място да сложиш предавателя. :Wink:

Публикувано

Благодаря за отговора. Все пак имам поне 2-3 чифта маратонки и още един заради предавателя.. :)

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.