Публикувано Август 14, 200916 гд Имам проблем с повикванията, тоест немогат да ми званят ... а на мен Globul ми праща съобщение, че някой ме е търсил, но не ми е званял телефона... Не винаги става така, но от какво може да се дължи това ... :question:
Публикувано Август 14, 200916 гд С какъв фирм си? Ако си с фирм 2.2.1 и турбо....от там идва проблема, поне при мен беше така, а и не само при мен де...ъпдейтвай на 3.0 и няма да имаш такъв проблем.
Публикувано Август 18, 200916 гд Направи чист рестор, без да връщаш бекъпа,само контактите си върни ръчно и ще бъде всичко 6+
Публикувано Август 22, 200916 гд Зравеите, с Iphone 3G съм , днеска ми се появи следния проблем. Телефона ми е включен а не приемем входящти обаждания. След като ключа 3G-то получавам входящи обаждания поне за сега.
Публикувано Август 22, 200916 гд Еми аз сам си с 3.0. Пуснах си 3G-то и така мога да поучавам входящите обаждания. Все пак ще пробвам с пълен рестор, Благодаря ви ..... сигурно ще постигна успех
Публикувано Август 22, 200916 гд Ако си сложил грешни настройки или каквито и да е такива на Data apn в настройките на интернета ти се случва това. За това изтрий всякакви настройки ако си слагал такива на интернета и проблемати ще се реши. Ако искаш да си изключиш интернета ползвай sbsettings от Cydia.
Публикувано Август 22, 200916 гд ....... Да ти кажа честно не мога да свана какво имаш предвид под "Data apn" ? Използвам BossPrefs съм изключил EDGE и 3G. Принципно никакви настройки не съм барал за интернета.
Публикувано Август 22, 200916 гд Не каза направи ли пълен рестор и какъв беше ефекта? Ако няма ефект да се търси проблема на друго място.
Публикувано Август 22, 200916 гд Settings/general/network/cellular data netwok/ и тук ако си написал нещо всички входящи разговори пропадат.Дава че Телефона е изключен.
Публикувано Август 25, 200916 гд Проблема за сега е отстранен. Не съм направил рестор. Изтрих всичко от Settings/general/network/cellular data netwok/ рестартирах телефона и се оправи проблема. Благодатря за помощта.
Публикувано Ноември 23, 200916 гд Сега, със същия проблем съм. На глобул съм и от една седмица iPhona ми се превърна в iPod... (почти). Говоря си перфектно като набера някой, когато ме търсят - няма нито вест нито кост. След 10 минути получа SMS че са ме търсили. Със SMS-ите същата работа, пращам нормално иначе получавам със закъснение. Със картата ми на МТел нямам никакъв проблем, нито с говорене нито със SMS-и. Прочетох из форума че може да е от Settings -> General -> Network -> Cellular Data Network -> Cellular Data и да го оправя, но уви - глобул нямат това като лицензиран от апъл оператор (и това го прочетох пак из форума , пък колко е вярно немам идея ). Влезна ли в Cydia или нещо което изисква интернет ми изписва "Could not activate cellular data network: You are not subscribed ti a cellular data service". Пробвах рестор (качествен) - нищо ново под слънцето. HELP
Публикувано Ноември 23, 200916 гд viewtopic.php?f=8&t=935&p=7825&hilit=Could+not+activate+cellular+data+network%3A+You+are#p7825 Ако картата ти е стара, също може да прави проблеми. Провери да не си спрял EDGE
Публикувано Ноември 23, 200916 гд Стара-а-а, ми на 2-3 месеца е. Опитах, включих/изключих EDGE, реснах и в 2та случая и нищо (с fr 3.0 съм). Не ми е за cydia или нещо друго защото влизам през рутер в тях, а за провеждането на разговори...
Публикувано Ноември 23, 200916 гд Сложи 3.1.2 и виж как е с разговорите. Имах проблем с един ФЗ с 3.0 като твоя но се оправи на 3.1.2 А за проблема с интернета, ако толкова искаш, 123 и да ти го пускат :mrgreen:
Публикувано Ноември 23, 200916 гд [download:315vbol9]http://dox.bg/files/dw?a=74a326fcd4[/download:315vbol9] Я разархивирай тая папчица, и я метни с фънбокса в system/library/carrier bundles и рестартирай.
Публикувано Ноември 23, 200916 гд Не .... по старо му. заместих това, реснах, изтрих това от менюто, пак реснах и пак нищо .... :cry:
Публикувано Ноември 24, 200916 гд Здравейте, имам един доста странен проблем. Ако си направя iPhona на безшумен режим от бутона горе в ляво и после го върна обратно в шумен режим, при входящи и изходящи обаждания- нито аз чувам нито мен ме чуват. Направих пълен рестор и пак си остана същия проблем. Трябва винаги да го рестартирам след този безшумен режим, за да работи. 3GS/3.1.2 глобулски
Публикувано Ноември 24, 200916 гд Щом е глобулски - един хубав чист рестор, и отиваш по гаранция. Що се мъчиш, след като не е твой проблем докато е в гаранция?
Публикувано Ноември 28, 200916 гд Сложи 3.1.2 и виж как е с разговорите.Имах проблем с един ФЗ с 3.0 като твоя но се оправи на 3.1.2 А за проблема с интернета, ако толкова искаш, 123 и да ти го пускат :mrgreen: Дигнах 3.1.2 и оправи (поне за сега) пък ще видим :razz: Мерси
Публикувано Февруари 19, 201115 гд Може ли малък въпрос на тема "Linkin Park - What i've done" (ако мога така да се изразя със заглавие на песен). Ам... рано ми е още и съм сънит така че ако не се изразя някъде правилно да ме извините Направих следното нещо: Преди време си бях със 4.0 на 3G и настройките на MMS в cellular data си ми бяха автоматични (а пък можех да си пускам и спирам Cell. data когато си искам от менюто), но реших че ми е твърде баван и си върнах 3.1.3 и от там получвах MMS-и но неможех да изпращам. Реших че е от настройките в Cell Data която ми беше скрита и си спомних за текущатата тема че имаше едни файлчета които като ги замениш в iFun и ти се показва.... да ама не.... Заместих ги (кариер 28405) и менюто ми се показа, настройките за MMS също, само че самата функция MMS ми изчезна (предполагам че тези файлчета които заместих са били от 2G). Малко помощ ?
Публикувано Февруари 19, 201115 гд Пробвай с този, глобулски е. Само махни разширението, НЕДЕЙ да разархивираш.
Публикувано Февруари 20, 201115 гд Мерси ;] Сега отново си ми остава проблема със MMS-ите и липсващото меню но ще го правя понатам че сега нямам особено време... Лека вечер ти желая
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате