Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

MacOS инсталиран на флашка?

Featured Replies

Публикувано

Здравейте, как мога да инсталирам Mac OS X Snow Leopard на флашка? В момента съм с Win7, но искам да имам MacOS на флашка и да буутвам от нея? Рових се в нета, но всички обяснения са под MacOS, а не под Win. В момента свалям iPortable Snow, това ли ми трябва или Mac OS x Snow leopard Universal v3.6 (10.6.2)?

Публикувано

Гога, ако има достатъчно бърза флашка, може да инсталира хакинтош и да си го ползва от нея, като от външен диск. Обаче трябва дъното му да поддържа AHCI и да е нстроено от bios-a да буутва от нея. Людмиле, чака те много четене.

Публикувано
  • Автор

Единият начин който намерих е да се инсталира на виртуално устройство под уиндолс по този начин. Но аз искам да имам MacOS на флашката и когато ми потрябва да буутвам от нея. Флашката ми е 16ГБ Kingston и мисля че е достатъчно бърза, дъното би трябвало да поддържа всичко ASUS P5Q Deluxe. Единственото което не мога да намеря е как да инсталирам на флашката под windows, както е описано ТУК под Мак.

Публикувано

На виртуална машина не е нужно и хардуера да ти е особенно съвместим;)

Публикувано

Докато открие начина и го направи, ще излезне рц5 за Джам :)

Публикувано

Людмиле - 16 GB флашка за Snow Leopard няма да ти стигне ! Можеш да направиш ламерски опит да бутнеш от оригиналното CD и посочиш за инсталация флашката. Ако имаш късмета на начинаещия :naughty3: може и да получиш някаква работеща на куц крак инсталация. Не знам дали имаш идея в каква каша се забъркваш :biggrin:

Няма ли да е по добре да си пуснеш един VMWare и да си инсталираш виртуален Mac OS X арабийската ? Ще ти се получи на 99,99 % !!

Публикувано
  • Автор

Да отказах се от идеята с флашката, ще го правя с VMWare. Wish me luck :)

Публикувано

Умно момче :biggrin: ако още те гложди първия ти мерак ето ти RTFM:

Link 1

Link 2

П.П. Ако видиш първия линк ще ти стане ясно за кашата за която ти говорих :Wink:

Публикувано
  • Автор

Благодаря ти за линковете, направо олицетворяват конфигурацията ми и това което искам да направя. Вярно, че е бая дълъг процес, но е обяснено доста подробно, единственото което ме притеснява е флашването на биоса, т.к до сега смених 3 версии до като намеря най-подходящия и съм правил бая настройки за оувърклок и не ми се ще с лека ръка да ги затрия. По-скоро ще го правя през VMWare т.к главно ще си ползвам джама, а по-рядко снежко. Много мерси за помоща :)

Публикувано

Абе аз тъп ли съм или...? Какво е джама и снежко?

Публикувано

Простете за невежеството ми :-)

Публикувано

Пред гръмотевицата и винкела , всички ще си траем :naughty3:

Редактирано от kawabiker

Публикувано

Има такова нещо - и му викат Snow Leo 911 (по наналогия с телефон 112).

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.