Публикувано Август 16, 200916 гд Category: Sports Price: $1.99 Released: Aug 13, 2009 Size: 8.9 MB Seller: Soft Pauer Limited Latest version: 1.4 Редактирано Февруари 5, 201016 гд от mupo
Публикувано Август 16, 200916 гд След като я пуснах ми даде опция Purchase и OK. Аз разбира се избрах второто и сега ми изписва демо за 21 дни. Нещо по въпроса може ли да се направи или изпускаме последните няколко старта.
Публикувано Август 17, 200916 гд След като те е изхвърлила програмата, сваляш си този файл: Purchases.xml.zip [download:3d00dqjz]http://www.2shared.com/file/7230031/b80db927/purchasesxml.html[/download:3d00dqjz] Разархивираш го и го слагаш на телефона в папка: /private/var/mobile/Applications/xxxxxxx-xxxx-xxxx-xxxx-xxxxxxxxxx/Documents/
Публикувано Август 17, 200916 гд Някакви идеи, каква е далаверката след това? Трябва ли да се купуват съзтезанията или има някаква фатка?
Публикувано Август 17, 200916 гд Мерси johnny, това с Purchases.xml.zip се получи. А ще бъде ли нахално да попитам за тази, може ли да се набави - F1™ Timing App - 2009 Championship Pass.
Публикувано Август 17, 200916 гд Миля, че след като сложиш този файл прогамата става пълна откъм функционалност и ще можем да следим и самите състезания. Ако греша нека ме поправи някой.
Публикувано Август 17, 200916 гд Прав си, след подмяната на този файл, програмата има "full Championship access"
Публикувано Август 22, 200916 гд Днес я изтествах на квалификациите. Работи перфектно в реално време. Времена, резултати,всичко! Супер е
Публикувано Август 23, 200916 гд ха сега да гледаме F1 Live Timing на iPhone :mrgreen: ПП: При по голям мащаб, как да си маркирам кой пилот да ми следи ? В момента е маркиран в жълто NAK (Nakajima) и следи само него. И дали е възможно изобщо ? Цък кръгчето с номера и става, но доста бавно - рефреша е тежък :mrgreen:
Публикувано Август 23, 200916 гд Много добро впечатление ми направи програмката, само когато е на фулскрийн малко бъгва отстрани барчето с пилотите иначе е перфектна направо за разлика от cvalio аз нямах проблем с маркирането на различни пилоти. Еддинствения лаг който получих беше при рефрешване на влезлия в бокса пилот като излезе и изведнъж ми го изстрелва напред докато го намести на позицията която наистина е заел, или иначе казано не изкарва колата от бокса навреме - получи ми се при следенето на последното влизане в бокса на Бътън, след това влезнаха още 2-3 коли и тях ги проследих на телефона на висчки ми го въртеше то номер със забавянето.
Публикувано Октомври 17, 200916 гд Колеги благодаря за програмата и за файлчето , всичко работи перфектно и сега мога да си следя състезанията дори и когато не съм в къщи.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.