Публикувано Март 16, 201016 гд ilianko, тук си е писано, но кой да чете Какво да правим ако някое приложение ни изхвърля?
Публикувано Март 16, 201016 гд Така е абсолютно си прав,просто в предните няколко поста имаше няколко хора с такъв проблем и като решение беше посочено да се изтрие от iTunes и телефона и да се добави отново.Мерси за линка,ако съм честен наистина не знаех,че има такъв
Публикувано Март 16, 201016 гд Момчета с какво го екстрактвате тоя архив, че при мен нещо не се получава. С 7з го ектрактвам но не ми се конвертира в . ipa ами екстарахира всички фаяйлове и фолдърчета? Идея?
Публикувано Март 16, 201016 гд "За компилирането на двата файла използвайте Split & Concat за Mac и HJSplit за Windows по познатия вече начин."
Публикувано Март 16, 201016 гд Здравейте,има ли някой който е изпробвал програмата с външен GPS приемник.След като свържа външният приемник (Holux-M-1000) с roqyBT V 1.9 и пусна програмата,тя ме позиционира и изписва No Rote Planned .След като задам маршрут навигира и посочва маршрута но постоянно изписва Connect to GPS и мига заедно с настоящата улица.Ако всичко е както трябва показва ли ви статус бара на телефона защото на мен го показва само когато съм в Меню.Забелязах също,че има леко забавяне (вечерта) с около 10-15 м. през деня беше нормално. Редактирано Март 16, 201016 гд от ilianko
Публикувано Март 17, 201016 гд Преинсталирай роки. Забавянето идва от по-лоша връзка сателит - антена, антена - приемник, или и двете неща накуп.
Публикувано Март 17, 201016 гд За съжаление проблема не е в роки,преинсталирах го и пробвах наново-същият резултат.Нека някой който използва външна антена да сподели своите впечатления,изписва ли му Connect to GPS дори когато програмата го е локализирала и навигира.
Публикувано Март 17, 201016 гд Няма да го ползвам тоя ТомТом докато не си оправят картата на Русе. Все ме пуска да минавам с колата с пълна скорост през ул Александровска - главната пешеходна зона на града. Ако е някой чужденец ще има да го върти през града и да се чуди човека какво да прави. За Русе ползвайте Igo и то с оригиналната карта , която идва , а не някой от модифицираните, че и те не признават затворени улици и пешеходни зони. Иначе ми харесва като интерфейс и опций , предлага по-добри възможности от айго. Като излизам в чужбина живот и здраве на лято ще го пробвам , там предполагам няма да има такива пропуски.
Публикувано Март 17, 201016 гд Автор Е тя оригиналната карта на iGO е русенска и освен в Русе, явно за никъде другъде не става. Слава богу ... спасило ме е това, че никога не съм ходил там
Публикувано Март 17, 201016 гд Мен версия 1.3 ме позиционира на бул. 6-ти септември в Пловдив, а аз се движа по бул. Санкт Петербург
Публикувано Март 17, 201016 гд Мога да ви кажа впечетленията си от този GPS за Щатите, тук пробвах почти всички, но ТомТом изби рибата, най-добрия просто по всички отношения!
Публикувано Март 18, 201016 гд Има ли линк някъде, да е орязана само за БГ със камери и POI (абе фулл)? Ще съм много радостен ако някой знае дали го има готово.
Публикувано Март 19, 201016 гд Интересно ми е POI-тата, които са въведени, специално за спийд-камерите, прави ми впечатление, че ме предупреждава на места, на които няма камери. Въведени са места, на които обикновено се залагат учтиви служители на КАТ или?
Публикувано Март 19, 201016 гд Точно така. Нали не очакваш да засича камерите POI= Point of interest. Заложени са предварително.
Публикувано Март 19, 201016 гд Снощи тествах програмата за около 30 километра нощен режим и мога да кажа, че се справя отлично. Позиционира много точно, на време и преизчислява маршрута много бързо. Днес отново я тествах и отново без забележки!
Публикувано Март 19, 201016 гд Автор Интересно ми е POI-тата, които са въведени, специално за спийд-камерите, прави ми впечатление, че ме предупреждава на места, на които няма камери. Въведени са места, на които обикновено се залагат учтиви служители на КАТ или? Предупреждава те за засади с патрулки. Ако те дразни, можеш да си спреш. Редактирано Март 19, 201016 гд от ThUnDeR
Публикувано Март 19, 201016 гд Аз само исках да уточня дали тези POI-та, където очевадно няма камери са сложени за да упоменат най-вероятните "'хранилки"'. Разбрах вече, благодаря!
Публикувано Март 19, 201016 гд Здравейте Ще може ли да дадете друг линк за сваляне защото скоростта от чужбина е около 16 кбит и никога няма да мога да ги сваля Благодаря
Публикувано Март 19, 201016 гд Ъплоуда е около 3, 4 часа !!! Друдно ще се напънем пак да го качваме, но мога да ти дам линк за мястото кадето си... TomTom U.K. & Ireland Линка не е тестван.
Публикувано Март 20, 201016 гд Момчета имам малък проблем,изписва ми : The application "Tom TomEurope1.3..."could not be added to your iTunes library because it is not a valid application.Нещо по въпроса ? а другите версии си ми вървят интерестно,за първи път ми става така,ако някой има идея ще съм благодарен
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.