Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

TomTom for iPhone

Featured Replies

Публикувано

ТомТом за сефте се изложи по селата на южното черноморие, както и миналия месец в Сърбия. Навигон бие све по детайлност и съдържание на картите.

• Отговори 771
  • Прегледа 221.5k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• TomTom Europe 1.10 Благодаря на JohnnyBravo!

• Еми те не могат да ни насмогнат. Премиера ни нон-стоп открива нови магистрали... Кога 15км, кога 18км...

Добавени снимки

Публикувано

Някой да е успял да дръпне новата версия , от 3 места пробвах да я дръпна и от 3те не можах ?

Публикувано

Имам я. Малко са пипали картите и малко глупости по интерфейса. Нищо радикално ново. Въпросните населени места от горния ми пост(Царево, напр.) - още нямат всички улици.

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Здравейте.

Мисля да използвам iPod-а си за навигация, но ме интересува car kit-тът на TomTom/Magellan за iTouch съвместим ли е и с останалите навигационни системи или работи само със своя си софтуер? И всъщност дали не е по-добре да се използва външен GPS приемник от гледна точка на покритието на сигнала?

Поразлиствах страниците и не видях някой да е отговорил на въпроса който е задал колегата! И аз мисля да си купя тази джаджа и въпроса ми ще е същия. Някой ако е по запознат със екстрите на Car Kit-а да сподели неговите възможности. Предварително благодаря.

• 4 месеца по-късно...
Публикувано

Здравейте!

Опитвам се да кача Tomtom Europe 1.13, но Айтюнс-а не ще да го инсталира. Предполагам защото е 2.12 GB, а този от апстор е под 2GB. Мисля си, че трябва да има начин, щом се разпространява с този размер.

Публикувано

AppSync имаш ли?

Публикувано

Имам. Качил съм Europe 1.12

Публикувано

А място имаш ли;)

Публикувано

Имам 6 GB. Ще помоля за линк, че може би този, който съм свалил не е читав.

PS: За тези като мен, които не знаят, програми над 2GB се инсталират без проблем през iFunbox.

Тази версия, която качих е толкова голяма защото е включена Гърция и Турция, обаче има един проблем - подменени са гласовете.

Сега някой ако знае, дали мога да подменя немскоговорящия Мариус с българскоговорящ такъв?

Редактирано от tchav

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Здравейте, моля за малко помощ. Аз инсталирам апликацията през PP25, защото не съм джейлнат, и се опитвах да сложа камерите, но все не става. Отварям *.ipa файла и пробвах да ги сложа в /Payload/Easter-Europe.app/Eastern_Europe , но не се появиха дори като бутон в пои-тата. Пробвах да ги сложа и в /Payload/Easter-Europe.app/ , но пак не се получи. Моля ако някой е успял да ги подкара с прикачване в IPA файла, нека сподели мнение. Поздрави!

П.П. Пропуснах да кажа че съм ги свалил от poiplaza и файловете, които добавих са BG-FixSpeedcam.ov2 и BG-FixSpeedcam.bpm

Редактирано от Jordyv

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Може ли и аз да помоля за помощ ! Сложих 1.13 за цяла европа, но немога да намеря папката с картите, за да изтрия ненужните, че много място ми заемат.

Публикувано

Няма и да намериш - при TomTom картите не са поотделно.

Публикувано

Истината е, че не ми хареса отговора на Виктор, но след като го няма бутона за благодарност, че ми отговаря - не ми остава друго, освен да натисна "Харесва ми". :D Благодаря Викторе за отговора ! :)

Публикувано

Офтопик: скоро ще променя "Харесва ми" на "Кефиш ма, щи звънна". :tooth:

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Здравейте, имам инсталиран TomTom Europe v1.12 и днес реших да изтегля някои POI от poiplaza, но въпросът е къде да ги сложа? Пробвах да ги сложа в var/mobile/Applications/Europe.app но нищо не се получава... някой да подскаже къде греша ?

П.П. Оправи се след като сложих 1.14 ! Там има специална папка "POI" , която отсъства при 1.12 !

Редактирано от valentinov_plamen

Публикувано

Отсъствала е, защото не си имал никакви ;) Просто е трябвало да си я създадеш.

• 4 месеца по-късно...
  • 7 месеца по-късно...
Публикувано

Нов Том Том има ли, че в последния няма магистрала Тракия цялата... примерно

Публикувано

v1.13 е този, който имам аз;

1,17 има ли промени

Публикувано

Maps.app, powered by TomTom ;)

Публикувано

Не, мапс не искам, трябваше ми Том Том точно, защото изпратих човек да пътува до морето сам(инае пътува с мен) и за да не се ошлянка някъде =)))

Сложих 1.17, има го новия път до морето. Ъпдейтнато, както трябва

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.