Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

TomTom for iPhone

Featured Replies

Публикувано

Какви 900 MB! Файлът става малко по-голям от 2 GB, не помня точно колко защото го делнах вече. По никакъв начин не можах да го добавя в iTunes. Проблемът е или точно в големината на файла или в... :scratchheadblue:

Sladichuk: ...шопската салата? :naughty3:

• Отговори 771
  • Прегледа 221.5k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• TomTom Europe 1.10 Благодаря на JohnnyBravo!

• Еми те не могат да ни насмогнат. Премиера ни нон-стоп открива нови магистрали... Кога 15км, кога 18км...

Добавени снимки

Публикувано

Първо благадаря за работата! :biggrin:

Имам следния проблем: Програмата се инсталира без проблем, но не може да се стартира (появява се началният скриин с логото на ТомТом и бгайфон, но после имам само черен екран с видим статус бар)

Някакви идеи?

Публикувано

Проблем ThUnDeR както и при ifif така и при мене при стартиране се появява началният скриин с логото на ТомТом и бгайфон , но после имам само черен екран с видим статус бар ...... reboot , respring нищо не помага ..... !!! :neutral:

Публикувано
  • Автор

Ще го гледам, но нямам време. В неделя най-вероятно.

Публикувано

При мен всичко мина гладко още от първия път, пробвайте да съберете файловете наново да не е станал някакъв сакатлък.

Публикувано
  • Автор

NBT, при теб нормално ли се инсталира ?

Публикувано

Може ли да качите някъде картата на централна и западна Европа?

Публикувано
  • Автор

Ако врътнеш скролера 3-4 поста нагоре, ше си я свалиш.

Публикувано

При NBT незнам, но при мен стана от първия път. :thumbup:

4r2i6t.png

Edit: Не стана, стартира, показва ми след това фона и спира. :redface:

Публикувано

Да всичко мина гладко още от първия път. Малко се полутах докато открия коя е функцията за събиране но както казах стана от първия път и нямам проблеми със стартирането на програмата.

Публикувано

Няма проблем със събирането на двата файла чрез hjsplit нито с инсталацията през iTunes 9 , а има проблем със стартирането на програмата ТомТом ( при стартиране се появява началният скриин с логото на ТомТом и бгайфон , но после имам само черен екран с видим статус бар ...... reboot , respring нищо не помага ..... !!! :)

Публикувано

И аз се присъединявам към групата на черния фон при стартиране, рестарт, респринг, игра с правата, но без ефект за сега.

Публикувано

Проблем , към края на инсталацията през iTunes 9 ми дава грешка ( The application "TomTom" was not installed on the iPhone "Teodor Jordanov`s iPhone" because an unknown error occurred (0xE8000050) . ) :geek:

Публикувано
  • Автор

Е стига бе, при мен се сложи от раз.

1) Триете стария ТомТом от iTunes

2) Триете ТомТом и от iPhone-a (със задържане в/у иконата)

3) Рестартирате телефона и iTunes

4) Double-click na ipa-то и тогава синхронизирате

Публикувано

Еми всичко съм направил както трябва , айде ще пробвам пак за 3 път , а какво пък искаш да кажеш с това "4) Double-click na ipa-то и тогава синхронизирате" !

Публикувано

Това е същото като да го дръпнеш или отвориш директно през iTunes. Просто е написал последователноста. Това иска да каже.

Публикувано

да бе да видях вече че и така могло ........ :confused:

Публикувано

За съжаление и при мен дава същата грешка:

The application "TomTom" was not installed on the iPhone ... because an unknown error occurred (0xE8000050) :confused:

Сигурно грешката е в нашия телевизор :)

Публикувано
  • Автор

Сега я преинсталирах без проблем.

Публикувано

Програмата се инсталира без проблем. Работата по крака е перфектна. Да благодарим на всички от екипа!

Публикувано

И при мен не става :)

Публикувано

Теглете файловете наново - при тая големина се случва да "изчезне" нещо по път.

Публикувано

Пак същата работа " alxx " - The application "TomTom" was not installed on the iPhone "Teodor Jordanov`s iPhone" because an unknown error occurred (0xE8000050) ..... !!!!! :cry:

Публикувано

Струва ми се че alxx е прав, някой свали ли файловете един по един примерно и да е пробвал дали го има това, защото аз ги дръпнах заедно и мисля че това се е отразило, защото и аз видях тази грешка.

Публикувано

Освен ъплоудъра ествествено(Thunder) - има и други с успех. Извода е: дръвце при свалянето.

П.П. И при мен не се получи.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.