Публикувано Февруари 10, 201313 гд Купих я. Ще дам отзиви след някой друг ден ползване. Програмата е много приятна добавка към скучният lock screen.
Публикувано Февруари 15, 201313 гд Лично на мен ми хареса повече от Lockinfo-то. Не съм забелязал голяма разлика между двете по отношение на батерията. Открих и как да добавя RSS-а на форумът,въвежда се не само http://bgiphone.com(така е при Lockinfo),а тук - http://bgiphone.com/...forums/1-forum/
Публикувано Февруари 28, 201313 гд Автор IntelliScreen 4.8.3 What's new:* IntelliAlerts crashing issue * Messages behind IntelliScreen such as "No Sim Card" * Text Message sounds (4.2.1 fix) * Power button behind IntelliScreen when on lockscreen * QuickView for Calendar (4.2.1 fix) * QuickView for Mail (4.2.1 fix) * Added Calendar Color for assistance in selecting Calendars Линк Трябва ти IntelliScreenX 6, който е за iOS 5 / 6. Но, там само портфейла играе.
Публикувано Март 21, 201313 гд Не,няма. Дръпни го и го тествай-три дни е trial-а. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Март 21, 201313 гд Много готино приложение, ако имах излишни 10 долара бих го купил даже.. кракната има ли я
Публикувано Април 14, 201312 гд На някой забива ли му? На мен при получаване на смс, след третият ми забива и само рестарт оправя нещата. П.С може и при друго да забива, но поне при мен за сега е при смс-ите Само да допълня 3 дневен пробен период е
Публикувано Април 14, 201312 гд Не, не ми е забивала, а на ден получавам поне 20 смс-и. Аз точно и заради мейловете и смс-ите си я взех, че по-мързеливо мога да ги преглеждам.
Публикувано Април 14, 201312 гд Доста неща: SBSettings; Forecast, tweaks for Siri; iFile; IPA Installer;NC Settings;Wee Facebook;safari download manager; full screen for safari; customize facebook pro;any attach
Публикувано Април 16, 201312 гд Започнах го да. Ще кажа от кое е като имам резултат Мерси са отзивчивостта Опитах да махна всичко, но си забива и забива. Ще го деинсталирам за сега. Да попитам има те ли инсталиран Forecast? След деинсталирането не забелязвам проблеми
Публикувано Април 16, 201312 гд Forecast-a ти е ненужен със IntelliScreen-a,той си е вграден Без Favorits за мен губи смисъл!Оставам си на LockInfo! Пробвай IntelliScreenX + Favorite Contacts изглежда чудно
Публикувано Април 16, 201312 гд Изглежда добре,но целия екран се скрива!Това при LockScreen?При LockInfo се показва по желание
Публикувано Април 16, 201312 гд Аз съм с Forecast и Intelliscreen и нямам проблеми със съвместимостта им. Иначе Forecast си трябва с Intelliscreen , ако не искаш последния да ти е видим винаги в локскрийна , а да го спускаш когато ти е необходим.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.