Публикувано Март 1, 201412 гд Щом пуснаха бетата,вече са на финалната права. Това приложение го чакам,от както излезе джейл-а.
Публикувано Март 2, 201412 гд Днес май http://modmyi.com/content/13993-recently-teased-intelliscreenx-7-app-released-sunday-evening.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+home_all+%28MMi+%7C+Homepage+All%29
Публикувано Март 3, 201412 гд Скоро. Малко остана. Най вероятно утре наше време,но не е 100% Тук е: Инсталира следното: Чака се поправка на следните неща: Цената:
Публикувано Март 3, 201412 гд Не съм го тествал с BiteSMS-има пробен период-пробвай и кажи Иначе цената е малко завишена,но поне не ни карат след като сме закупили 6-цата да плащаме отново,което си е плюс.
Публикувано Март 3, 201412 гд Автор Малко са се уляли с тея 10$, но кво да се прави Нали? И аз я платих, но я разкарах след час. LockInfo си е LockInfo. Другото, което ме подразни е отговора на мейла, който му пратих. Платил съм IntelliScreen по времето, когато модерен беше 3G/3GS. Подобно на iBlackList ми се поискаха още кинти, да ми се прехвърли лиценза на новото устройство. Е, то бива наглярщина, ама чак пък толкова. Попитах дали ще има някаква компенсация сега, след толкова години. Казаха ми, че трябва да заплатя отново. Направих го, но явно съм се подвел. Както и да е, чакам Ashman.
Публикувано Март 3, 201412 гд С BiteSMS не работи добре,което е разбираемо!В сейф мод влезе телефона веднъжИ аз съм фен на LockInfo;)Много натруфено ми се видя това,но всеки си има вкус
Публикувано Март 3, 201412 гд Gogi6,ъпдейта трябва да оправя проблема с BiteSMS. Иначе,хора разни-и преди имаше хора,които не харесват ISX,а предпочитат Lockinfo. Лично на мен,това приложение ми харесва повече.
Публикувано Март 3, 201412 гд Мда,сега видях,че са го оправилиБез да засягам никой,10$ за спам на LockScreen-a....Не,мерси
Публикувано Март 3, 201412 гд Защо винаги при респринг/рестарт ми вади шорткът за писане на ново съобщение? При вас така ли е?
Публикувано Март 3, 201412 гд Защо винаги при респринг/рестарт ми вади шорткът за писане на ново съобщение? При вас така ли е? Аз съм с платената версия-нямам този проблем. П.П. Шамане-кой спам те притеснява?
Публикувано Март 3, 201412 гд При мен не зарежда информацията от Фейсбук, изписва loading и не зарежда нищо.
Публикувано Март 3, 201412 гд Аз съм с платената версия-нямам този проблем. П.П. Шамане-кой спам те притеснява? Това до часовника. Майл, рсс
Публикувано Март 3, 201412 гд При мен не зарежда информацията от Фейсбук, изписва loading и не зарежда нищо. Отвори си веднъж Facebook приложението и ще се оправи. Шамане-не откривам и аз начин.
Публикувано Март 3, 201412 гд Отворих го, но пак не зарежда. П.П Рестартирах по друга причина, но и Фейсбук тръгна
Публикувано Март 3, 201412 гд Махнах всички, но мейла остана да се врътка. Става от настройките за RSS, махате тикчетата и респринг.
Публикувано Март 3, 201412 гд Мхм и аз ги разкарах-оставих са BG iPhone. Така съм доволен. Благодаря ти
Публикувано Март 4, 201412 гд А идея, защо, дните почват с ден по-късно? И след тапване какво показва?
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.