Публикувано Октомври 4, 201411 гд Все още ли не става за ползване? Нещо ме поблазни идеята пак да я пробвам, но ако казвате, че е проблемна- ще я прескоча.
Публикувано Ноември 15, 201411 гд Вече е налично в репото на BigBoss и можете да го дръпнете. За сега е бета версия и е безплатно.
Публикувано Ноември 15, 201411 гд Автор Репото на BigBoss никога няма да качи бета версия. Здравко, като изригнеш с едни ей такива глупости, ми идва да се гръмна. И не е безплатна, има 3 дни trial.
Публикувано Ноември 26, 201411 гд Тоя лиценз за една година ли е? Купено ми е, но след днешния ъпдейт::: Най-вероятно е за една година и за тях това е трайъл Педалска работа.
Публикувано Ноември 26, 201411 гд А в акаунта на Cydia седи ли като закупено? Не може да е купуване за година трябвало е да са го посочили изрично ако е така. Вероятно е бъг.
Публикувано Ноември 26, 201411 гд Всичко в Сидиа си е ок. Преинсталирах го десет пъти, но не... На другия ми телефон положението е същото!
Публикувано Ноември 26, 201411 гд Може за т'ва да дава изтекъл трайъл. Много приложения правят верификация онлайн при всеки рестарт на телефона.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.