Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

IntelliScreen

Featured Replies

Публикувано

Моят съвет е да разкараш InteliScreen. Проблемите са му много повече от ползите.

• Отговори 168
  • Прегледа 23.9k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Нали? И аз я платих, но я разкарах след час. LockInfo си е LockInfo. Другото, което ме подразни е отговора на мейла, който му пратих. Платил съм IntelliScreen по времето, когато модерен беше 3G/3GS.

• IntelliScreenX е подобрение на IntelliScreen и обогатяване на Нотификационен центъра за iOS5. Ще бъде достъпно в Бета репото днес, а цената му след премиерата ще е мисля около 10$. http://www.intell

Добавени снимки

Публикувано

До "Anthony" - Мда.. Това е един от вариантите :confused: Гадост :neutral: Иначе е удобен, да му се незнае ;)

Публикувано
  • Автор

Сега, отиди пак в шапката на темата и прочети последните 3-4 реда. Поослушай се малко и прегледай телевизора си. Виждам, че никъде не си споменал за тези две приложения и съответно настройките им. Ако всичко е нормално и проблемите продължават, решението е едно - послушай по-мъдрите. Разкарваш IntelliScreen и се насочваш към Тази тема. След малко ще получиш и лично.

Публикувано

До "Grievous" - Мерси за "Личното Съобщение". Ще пробвам и тази програмка, да видя дали ще ми е удобна. А не съм споменал за двете програмки, защото прочетох в самото начало какво трябва да се направи с тях и веднага "Off"-нах опцията "Use Status Bar" в "Intelli Screen"-а. А пък "LockInfo" не съм слагал изобщо, освен ако не се сложила самостоятелно, покрай някое друго приложение, и да няма никаква иконка за нея, което не ми се вярва..

• 2 месеца по-късно...
Публикувано

Благодаря за труда ти Grievous,

Програмката е страхотна

• 1 месец по-късно...
Публикувано
  • Автор

Програмата наистина е страхотна. Нищо общо с това, което беше през ерата 1.1.x. За ваше улеснение а и да избегнете всички необходими врътки, просто инсталирате от репото на BeYouriPhone и получавате последната 2.96.7 Premium версия. Напълно чиста, без инсталация на Rock и излишни акаунти.

Публикувано

Мисля, че ще е малко да кажа само, че съм изумен от програмата! Толкова полезни възможности има, че не мога да опиша как й се радвам :bravo:. Най-хубавата част е че можеш да си подреждаш във каквато форма желаеш съдържанието, а дори разполага с 2 страници за да бъде още по прегледно. Наистина изключително интутивно е направено приложението !

Публикувано

Честно казано не вииждам нищо повече от Lockinfo. Единствено, че има 2 страници но за сметка на това ми се вижда малко по-тежка.

• 3 месеца по-късно...
Публикувано

А intelliscreen за iOS 4 ? Благодаря :)

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Пробвах няколко пъти вече и нестава. Всичко е ок само дето на lockscreen -а нищо не излиза. Някакви идеи?

п.п. Оправих се, трябваше само да се логна в Rock.

• 2 месеца по-късно...
Публикувано

Имам проблем с IntelliScreen-a ver- 4.7.1 (купена версия е) като вляза в IntelilAlerts и се затваря програмата. Това майната му , но и не предупреждава за пропуснати обаждания и т.н. Фирмуер : 4.2.1 . Май трябва да се чака по нова версия :unsure:

• 10 месеца по-късно...
Публикувано

IntelliScreenX е подобрение на IntelliScreen и обогатяване на Нотификационен центъра за iOS5.

Ще бъде достъпно в Бета репото днес, а цената му след премиерата ще е мисля около 10$.

http://www.intelliborn.com/isxbeta

Публикувано
  • Автор

Цената му е $9.99, но ако вече си закупил IntelliScreen, ще получиш ъпгрейд струващ $7.99. Мисля, че навремето я плащах и мога да я предоставя на някой желаещ. ;)

Публикувано

Инсталирах бета версията на интелискриин Х и засега нямам никакви проблеми.

Мога да кажа само едно - МНОГО Е ДОБРА

Публикувано

Също съм с бетата , мнодо добре се държи и много добра работа ми върши.

Публикувано

При мен също се държи уникално добре, може и да се замисля за купуване.

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Вече ми искат пари... Някак си ми е трудно да приема, че трябва да платя за бета...

Публикувано

Не виждам защо се притесняваш, момчетата от ИнтелиБорн постоянно работят и пускат ъпдейти с фиксове за бъгове и нови екстри.

За мен лично това е може би единствената програмка, за която си струва да дадеш пари. :tooth:

• 8 месеца по-късно...
Публикувано

Някой ползва ли X версията да сподели някакво впечатление,понеже мисля да я закупя?

Публикувано

Никак не е лоша , но аз не мога да сравнявам обективно , защото никога не съм ползвал друга освен Х - версията.

За мен си струва всеки цент.

• 6 месеца по-късно...
Публикувано

Здравейте,някой може ли да ми помогне с добавянето на RSS на форума?

Свалих си IntelliScreenX и така и не мога да го настроя да ми показва форума.

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Публикувано

Колеги как е от към консумация на ток? Програмата изглежда страхотно, особенно с добавените бързи клавишиш за нет, вифи, блутуут и т.н. Определено се замислям да я купя.

Публикувано

Преди съм я ползвал и биваше, сега...ще чакаш още някой. Принципно, самият субстрат лапка, активатор(присъстващ) също, а при туийкчетата зависи основно от няколко фактора: ползване на нет(Локинфо, напр.), обем и налична жива анимация(най - вече). Тази би трябвало да клони средна към ниска консумация.

Публикувано

И аз се замислям за същото само не мога да разбера защо ми рефрешва времето ръчно?

Sent from my iPhone 4s using Tapatalk!

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.