Публикувано Август 18, 200916 гд В настройките има VPN, но не е точно това, което ми трябва. Ползвам MS Exchange, до който имам достъп през VPN connection. Когато съм свързан през VPN виждам и папките на сървъра. Има ли начин/допълнително приложение за iPhone, за да мога да си ползвам документите на сървъра през телефона. Благодаря.
Публикувано Август 20, 200916 гд Docs ToGO with Exchange attachments: http://itunes.apple.com/WebObjects/MZStore.woa/wa/viewSoftware?id=317107309&mt=8
Публикувано Август 23, 200916 гд Автор Не става, с това се отварят само атачнати файлове, на мен ми трябва достъп до харддиска на сървъра...
Публикувано Септември 15, 200916 гд На сървъра ти ако се подкара FTP или webdav (за локалната мрежа) може с една от многото програми да се вържеш след като си влязъл във VPN-a. Може да има и някоя програма за SMB но не съм ползвал и незнам.
Публикувано Септември 22, 200916 гд Автор ezShare има интересни възможности, в момента се мъча да я накарам да се логне към сървъра :twisted:
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате