Публикувано Август 21, 200916 гд Приложение от Saurik, което ще ви позволи да спрете изпращането на информация от анализиращия софтуер вграден от разработчиците на някои приложения в App Store. Информацията която се изпраща до тях е iPhone's ID iPhone Model Версия на FW Версия на приложението Дали приложението е кракнато Дали iPhone-а е jailbreak-нат Време и дата на стартиране на приложението Време и дата на спиране на приложението Текущата ви GPS позиция (г.ш и г.д.) Полът ви (ако е стартиран Facebook) Рожденния ви месец (ако е стартиран Facebook) Рожденната ви година (ако е стартиран Facebook) По подразбиране PrivaCy позволява изпращането на информация. За да спрете изпращането на информация влезте в Settings -> Privacy и спрете един, няколко или всички от налични анализиращи "провайдъри". За повече инфо може да посетите страницата на приложението в Cydia.
Публикувано Август 22, 200916 гд Ейййййй - ГОЛЕМИЯ БРАТ никога не спи и те гледа. По-принцип нямам нищо против снемането на такава информация, но най-малкото би трябвало да ме предупредят и да знам
Публикувано Август 22, 200916 гд Е то сигурно в EULA(което по-принцип никой не чете) на програмките го има някъде накрая със ситен шрифт.Американците нали са големи мрънкала на тая тема и директно биха си завели дело ако го няма написано. Отвори книжлето от кутията да видиш какви глупости са изписани вътре за всеки случай да не би да се намери някой идиот да ги съди :mrgreen: Иначе наистина полезно програмче веднага го сложих
Публикувано Август 22, 200916 гд Саурик споменава, че програмката е правена със съдействие от тези инфо-провайдъри, като първите са се свързали с него, след като са видяли, че той ще прави програмката. Което ме навежда на мисълта, че или може да е замазване на очи, или наистина инфо-провайдърите ценят клиента и им пука.
Публикувано Септември 16, 200916 гд Излезе ъпдейт в Cydia, но не забелязвам промени в менюто в Settings.
Публикувано Септември 16, 200916 гд Колко ли ще му предложат спамърите на Саурик за всичката информация която събира ...
Публикувано Септември 16, 200916 гд Сега вече трябва да оставям телефона в другата стая, че като правя секс да не би да ми се включи камерата и да прати снимките на Стийв Джобс.
Публикувано Декември 31, 201015 гд Инсталирах приложението, но не разбирам всичко на off или на on да бъде?. По подразбиране е на off.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.