Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Тема за класически часовници(horlogerie)

Featured Replies

Публикувано

Лично аз.... не ме грабват с нищо.

Както се казва "Щум за нищо"... Това е мое мнение.

• Отговори 1.3k
  • Прегледа 351.3k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

Добавени снимки

Публикувано

Добър маркетинг, кофти продукт.

Публикувано

Технически - ако кварцът е ЕТА(Швейцария) или Miyota( Japan), значи е качествен и точен, ще работи 20-тина години. Останалото е въпрос на вкус и колко време ще издържи фасадата да изглежда добре.

П.П. Изобщо не ми харесва този.

Edit: Сега съм с тази антика и търся още от същата марка:

250420101343.th.jpg

Редактирано от alxx

Публикувано
Ако можете да ми кажете някакво впечатление за верига магазини GIULIAN защото в Бургас имат няколко магазина и се чудя дали продават оригинали

Двата магазина Giulian и Juliany са на двама братя с фамилия Гюлиян. От който и да пазаруваш няма да сбъркаш. Аз лично предпочитам Juliany (а и картата ми за отстъпки е с максимални отстъпки и за часовници, и за бижута :))

Публикувано

Гюлиян clap.gif

Публикувано

Здравейте, днес си купих часовник и много се раджам. Купих го от Gullian, както ме посъветвахте, само марката на часовника ми е малко неизвестна - MORELLATO, продавачката ми каза че били от Италия, ако някой може да каже някакво впечатление за тази марка. Иначе цената му не беше висока 221лв. с намаление си го взем, много ми харесва, от всичките часовници в Бургас които гледах този направо все едно аз сам съм си го правил точно такъв какъвто търсех. Ето и една снимка: http://melir.hit.bg/28042010081.jpg

Публикувано

http://www.morellato.com/#/home/11/P9/eng

А ето нещо интересно от Romain Jerome ;)

MOON-INVADER-EMINENCE-GRISE-CHRONOGRAPHE.jpg

Редактирано от LUBECA

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

нещо много красиво

на приличната цена от 4500 лв

d156c4ed5c474c0568d782c5a613052e_120x90.jpg

Редактирано от pe6o666
Чаршаф

• 4 седмици по-късно...
Публикувано

Бихте ли ми дали някакви впечатления от марката Emporio Armani, харесал съм си - http://www.primawatch.eu/emporio-armani2/armani-chasovnici/majki-chasovnici/emporio-armani-ar0143.html . Ако може да ми препоръчате нещо в този ценови диапазон и като стил близък до този модел.

Публикувано

Ако беше поразгледал последните две страници от темата - щеше сам да разбереш.

Публикувано

Здравейте,

хубаво, че темата след първата страница е станала сериозна :p

искам да си взема някакъв часовник до няколко месеца, като съм готов да дам 2000 лв., айде може и малко повече, но само ако си струва много. Искам часовник, който да мога да нося с официални и по-спортни дрехи. Фаворити са ми Таг Хойер Карера и Омега Сиймастър Планет Оушън, въпреки че втория вече със сигурност ще ми е много скъп майче, дори и още 1000 да извадя. Все пак нека моделите са със сапфирено стъкло и бъдат механични. Кои марки попадат горе долу в тоя сегмент? Кои модели?

Мерси предварително

Публикувано

За 2000 - 3000, мога да препоръчам Longines (Hydro) Conquest(по - спортен, няколко модела) или някой Rado - всички са със сапфир, като има избор м/у механика и кварц(препоръчвам).

Публикувано

Здравейте Приятели!Доста неща прочетох в темата,но май никъде не видях да се споменава моята любима марка Candino.Аз лично имам 3 различни модела на тази марка и съм много доволен,приляга както за официални събития,така и за ежедневието,а и са на прилични цени...Моля някой ако му се занимава да отдели няколко реда за този вид часовници и да сподели мнение.

Поздрави!:p)

Публикувано

Ето един изключителен модел на HUBLOT за изплакване на очите :D

Hublot-Tourbillon-Manufacture.jpg

И едно дамско бижу от NUBEO:

NUB_02842494L.jpg

Публикувано

Мдааа, определено и мен :D Ето един пример от тази марка.

Tourbillon Steampunk a la Grande

tourbillon_steampunk-post.jpg

Доста сложен модел, турбийон, изработен от титан и автентична стомана от корпуса на "Титаник". Ръждата е обработена по специален начин за да има този вид но и да не цапа ;) Лимитирана серия от 9 броя за целия свят. Цената е потресаваща!

Редактирано от LUBECA

Публикувано

LUBECA, ами то при "твоите" часовници, ако в сряда решиш да видиш колко е часът, докато погледнеш... и то станало петък!

Много са точни, всичко им е много хубаво, само дето най-трудното е да видиш колко е часът!

Аз на това му казвам нефункционална вещ.

Публикувано

Ами можеш просто да отидеш на очен лекар ; )

Публикувано
LUBECA, ами то при "твоите" часовници, ако в сряда решиш да видиш колко е часът, докато погледнеш... и то станало петък!

Много са точни, всичко им е много хубаво, само дето най-трудното е да видиш колко е часът!

Аз на това му казвам нефункционална вещ.

Ами какво да ти кажа..... Часовниците отдавна се превърнаха повече в бижута, отколкото в часовници ;)

Това което ви показвам са най-добрите достижения на часовникарското изкуство. Не случайно подчертах тази думичка. Тъй че това са уникални произведения, в повечето случаи с художествена и колекционерска стойност, при които най-малкото е това че измерват времето. Ако искаш машинка която да ти показва часа и да не е нищо особенно, това е друг въпрос :)

Ето специално за теб ;)

1962_Hamilton_Pulsomatic_Small.jpg

Публикувано

Някакви идеи още по моя въпрос няколко поста по- нагоре?

Поздрави,

Публикувано

Ето няколко примера за този ценови клас, който те интересува, може би малко отгоре, за определени модели.

22005000-og-29095038-stor.jpg

TX watches:

tx-800-linear-chronograph-watch.jpg

TX-Linear-Duo-2-thumb-450x414-2402.jpg

tx_watches1.jpg

TX-WORLD-TIME.jpg

650-series-pilot-fly-back-chrono-tx-watch.jpgabout_watch.jpg

Tag Hewer:

tag-heuer-formula-1-grande-date-watch.jpg

като TX са с кварцов механизъм, но за сметка на това са доста атрактивни като модели и на добри цени.

Надявам се да съм помогнал поне малко ;)

Поздрави!

Публикувано

62pict1206jПомогна и още как. Благодаря и на двама ви, които ми предложихте разни модели. Всъщност - Omega Seamaster и Tag Heuer Carrera реално са 2та часовника, които най-много ми харесват. Така че да Ви поразпитам за тях, предида съм отишъл да ги видя...

1. Каучук / Кожа / Верижка - например и за двата модели какво бихте избрали Вие?Кое се води най-универсално и кое най-комфортно? Каучукът запарва ли?

2. Имате ли идея колко вървят двата в България?

3. Бихте ли купували от интернет заради по-ниската цена? Има ли това значение за по-нататъчните ремонти?

4. Струват ли си 500-1000 лв. повече, които струва Омегата? Май най-малкото е по-точна.

5. Струва ли си долния модел на снимката - на 4 месеца е, и ми го дават за 1800 Евро с доставката от Германия.

pict1206.jpg

62pict1206j

62pict1206j62pict1206j

Редактирано от bgpower

Публикувано

Покупките от интернет нямат гаранция! Само от official retailer е три години. Аз лично нося само с метална гривна - каишки не ползвам. Сиймастера идва фабрично с каучукова, като можеш да спазариш и метална - запарване няма и в двата случая.

П.П. Заради гаранцията си заслужава - най-евтината такса за service maintenance е 300лв, така че сам прецени.

П.П. Относно точността - Омега-та е с Co-axial chronografic escapement и място за сравнение няма.

Публикувано

Ми той alxx доста изчерпателен отговор ти даде :) Няма какво да добавя и се присъединявам към мнението му :D

Публикувано

В кой магазин в София мога да видя и закупя този часовник - http://www.vostok-watches.com/start.php?d_2432_6105120_Vostok_Europe_Red_Square_2432_6105120.php Бих го поръчал и от интернет, но първо искам да видя как ми стои.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.