Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Тема за класически часовници(horlogerie)

Featured Replies

Публикувано

Има един магазин,за часовници в Пловдив,на ул.Криволак 2,цените са със стотина лв,по-ниски от мола,имат и много качествени тиктаци и супер реплики.DKNY,DIESEL,FOSSIL,SECTOR,ARMANI,HUBLOT,TISSOT и т.н.за всеки джоб цени.

• 3 седмици по-късно...
  • Отговори 1.3k
  • Прегледа 351.3k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

Добавени снимки

Публикувано

Вече съм горд собственик на Zodiac ZMX03. Много солиден и голям часовник, Поръчах го на 30.12.2010 и срещу 5 паунда за доставка пристигна на 03.01.2011. Бързо и акуратно. Самият часовник мирише много приятно на ванилия. Ето как стои на рунтавата ми ръка:

2824003K.jpg

Публикувано

Честито!

Аз чакам този хубостник :)

invicta6442.jpg

Публикувано

Нали знаеш размерите на invictata , аз лятото взех един от тази серия и си привързвах една тухла от другата страна за баланс :))

Публикувано

71kmwlskalaa1280.th.jpg

Тухлата била безплатна, ще дойде отделно опакована :)

Публикувано

Двеста и нещо грама е само часовника , целия колет беше ако не се лъжа 900 грама :biggrin:

Така на снимката и на мен ми се виждаше екстра , ама като дойде се оцъклих :) някъде имах снимки, ще ги потърся , даже го бях пуснал тук във форума да се продава . Иначе Invicta много радват , а като цяло тази серия ми харесва най-много !

Редактирано от kawabiker

Публикувано

Някакви впечатления за K&BROS. Сефте я чух тази марка днес, знам само, че са италиански (уж!). Моделът който видях ми хареса чисто визуално, не му знам и цената. Обичам водомери, а този е доста големичък. :)

b002c1b60s01ss1500scrmz.th.jpg b002c1b60s01pt01ss1500s.th.jpg

Сега съм с Кандино, което ми се е сраснало с ръката общо взето.

Публикувано

Часовник бих купил само от швейцарци, японци и американци. От италианци - пица и лазаня.

Публикувано

Мдааа, за качествени часовници само от горепосочените три държави! Ето го моя американски хубавец в ретрограден стил, сега по Коледа си го взех, но в бяло, не като на снимката черен и изглежда още по-добре!

Timex T2M430

timext2m430.th.jpg

Публикувано

Американски,друг път шефче!:tease3:Таѝмекс е наѝ-евтината марка и се проѝзвежда в Хонк Конг,което е много добре,предвид китаѝските ментаци от Цуанг Минг:biggrin:

Публикувано

Montblanc Time Walker TwinFly Chronograph Watch $11,900

montblanc-flyback.jpg

Публикувано

За да е сигурно, часовник само swiss. При това механика.

Мое лично мнение. ;)

Публикувано

Абе и тези,скъпите реплики на HUBLOT,са едно към едно с оригинала,така че зависиш от кефа на часовникара,при коѝто отидеш за експертиза,винаги

може да се заблуди и тоѝ,или да му платят,да каже че е истински.Купих си такъв HUBLOT,механика,автоматик,сапфир кристал е стъклото,цената беше смешна за тази марка-

1000лв,имам френд,коѝто има оригинален,баси никаква разлика:rolleyes: Цената на автентичен такъв е €16,400 без никакви екстри,само хронограф!!!!

Публикувано

Адаш, тънеш в заблуди...

Публикувано

Адаш,какво имаш предвид,бре.За Таѝмекса или за Хублота?!? :biggrin:

Публикувано

Ментето не се и надявай да е поне 10% същия като оригинала. Не изпадам в снобизъм по марки, но няма как да сравниш швейцарско чудо на изработката и материалите с гаражна ламарина. Или не си пипвал оригинал(и на френда ти да е менте), или си лишен от усет към качеството. Разликата е очебийна...

Относно цените, пак извинявай: при нас е пълно със сносни ментаци (ако те устройва менте, в такъв смисъл сносни), на цени до 200-250лв.

П.П. Нося евтин, но оригинален swiss made от двайсет години - ментака няма да доживее повече от две-три.

Публикувано

Ето един за ценителите на хубавите часовници http://img412.imageshack.us/img412/4453/img0022fd.jpg

Редактирано от alxx
Не качвай чаршафи бре!!! Тъмбнейл да знаеш какво е?

Публикувано

Адашче,в ляво е японската реплика,десния е от по-скъпите swiss реплики с ЕТА механизъм и керамика.

Ти знаеш англиѝски,за това избрах това видео без превод.:biggrin:

http://www.youtube.com/watch?v=3sSSGiBz_1E

Този е като моя,ама и ти си прав ,да изкара 3години,после ще му мисля пак...:biggrin:

http://www.youtube.com/watch?v=YCDuFn7tNN0

Публикувано

Виж, да ти "светна" още нещо:

Швейцарските производители(и не само) имат проблем с кражбата на части от заводите им и не могат да го преборят от десетилетия. Ментетата в този смисъл на думата, вървят най-скъпо, защото всъщност са направени с огромен процент(нерядко 100%) оригинални крадени части. Проблемът после идва от две неща: колко добър часовникар го е сглобил и да не ти се налага посещението на сервиз. В такива случаи не излиза като сериен номер и сервизът обикновенно задържа часовника,като уведомява производителя и полицията с цел изясняване на произхода му. За Юбло не знам, но ми е попадал такъв Rolex Oyster perpetual, чийто собственик беше арестуван и подведен под отговорност за кражбата, защото отказа да разкрие как се е сдобил с него.

Публикувано

Затова моето "Rado"седи в гардероба :biggrin:

Не мога и да намеря този от който го взех :angry:

Публикувано

Какво мислите за този часовник? http://cgi.ebay.co.uk/Diesel-mens-DZ-7033-cuff-watch-DZ7033-/280614250452?pt=UK_Jewelery_Watches_Watches_MensWatches_GL&hash=item4155e9a7d4

Купих си такъв 2006 година от Англия за 100 паунда (тогава паунда беше 2.85), а сега гледам в Англия са към 70-80 паунда. Общо взето не му е паднала много цената. Започна да му се износва каишката и се чудех откъде мога да си поръчам такава (може би черен цвят), също и стъклото го чукнах леко в единия край. Преди време един часовникар ми каза, че за 70 лева ще ми ги поръча оригинални и ще ми ги смени. Та се чудех дали не може аз да си ги поръчам от някаде за по-малко пари и пак да ги дам на часовникар да ми ги подмени.

Иначе като цяло за Diesel часовниците какво мислите? На мен са ми голяма слабост и доста модели на тази марка ми харесват. Пък и цената е достъпна. Решил съм съвсем скоро да се сдобия с още един часовник Diesel, а може пък и друга марка да е...

Публикувано

DIESEL,е дизаѝнерска марка часовници,т.е.външен вид перфектен с наѝ-често японска машина Myiota вътре,затова са такива цените,ако ти харесва дизаѝна,плащаѝ:biggrin:

Публикувано

Специално за Hublot мога да кажа, че вече е много лесно да се разбере дали е оригинален. Швейцарската компания Wisekey, която представлявам в България, сключи договор с тях миналата година и вече всеки часовник Hublot се продава с цифров сертификат към него, който е невъзможно да бъде фалшифициран. Може да се прави и онлайн проверка за автентичноста на продукта. Скоро се очаква и Ролекс да подпише подобен договор.

Публикувано

Аз пък от ето това :biggrin:

http://img59.imagesh...us/i/023tf.jpg/

€ 3,600 беше преди 4 години.

Избързваше още като нов с 1 мин.на 24 часа,часовникара на Джулиани си остави ръцете,

и го дадох в един сервиз в Пловдив,на ул.Криволак,приспаха го, сега е като нов:biggrin:

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.