Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Тема за класически часовници(horlogerie)

Featured Replies

Публикувано

Бихте ли препоръчали надежден Бг-онлайн магазин за Casio.

Този от пост 774 на asen4o0 дали става?

• Отговори 1.3k
  • Прегледа 351.3k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

Добавени снимки

Публикувано

Венев, пиши ми в скайп или на лични - знаеш кой съм! :smile:

Редактирано от sakary

Публикувано

Здравейте, някой пазарувал ли е от сайта бгдот, понеже гледам разлика от 100 лв спрямо джулиани и съм малко скептично настроен?

Публикувано

Мислиш ли, че 100лв разлика на часовник ще покрият няколко десетки хиляди за наем на площ, продавачки и квалифициран от производителите часовникар? А, по същата логика си направи извод колко лапа тоя сайт, плащат ли данъци и колко дебел чеп ще изядеш с гаранцията? Познавам лично Светослав, часовникаря на Джулиани и затова точно оттам бих си го купил. Отделно, че на място цени се договарят, г-н Гюлиян е стар играч ;)

П.П. Светльо е сертифициран от Лонжин, Радо, Корум, Омега, Ролекс, Тизо, а отскоро и от още други(не знам всичките).

Публикувано

Хмм, остава и да са оригинални тиктаците на Джули......ани, че нещо много реват хората напоследък с пластмасовите Тисоти, ахаха

Публикувано

Мдам, като на мъжете ;)...

...
  • 2 седмици по-късно...
Публикувано

Предложеъе къде в пловдив мога да гравирам един часовник?

• 4 седмици по-късно...
Публикувано

По памет, официален вносител на Кандино и Докса е г-н Гюлиан - Juliany. Не бих рискувал от сайт, за минимална разлика в цената. Мога да питам, ако искаш.

Публикувано

Djokando, аз гледах същите часовници, но със светлия циферблат. Пробвах ги и двата, Доксата стои много по-добре, а и като марка ми е много по известна от Кандино. Аз ти препоръчвам да вземеш с верига, а после ако ти се носи кожа ще ти препоръчам едно момче (ако искаш), прави уникални каишки - ръчна изработка, и други кожени изделия от различни много качествени кожи (вкл. и от екзотични животни), и ще можеш да си ги сменяваш кожа/верига когато каквато ти се носи. Иначе само верига оригинална не знам от къде може да намериш, а и сигурно ще е колкото часовника...

Публикувано

аз не съм решил от къде да го взема - линка е само информативен ...Сега предстои да ги гледам на живо и тогава ще взема решение ...иначе ,като качество ми беше идеята кой ще е по-добре ...

Doxa та по - добри отзиви мета за нея ....

Верижката ще е метална да ,с идея да се вземе и кожена по-късно ...

• 3 месеца по-късно...
Публикувано

Ако някой се интересува от покупка втора ръка на Omega Seamaster Chrono Diver 300 м син, може да ми пише на лични. Часовникът е на 1година, в перфектно състояние. Продавам го защото избрах друг модел на марката и до месец ще го сменя.

• 3 месеца по-късно...
Публикувано

Mного го търсих, докато го намеря в наличност :p2eds6sp.jpg

А от тази Инвиктичка съм много приятно изненадан, поръчах я за коледен подарък на гаджето от амазон на цена която ми се струва доста ниска за качеството което пристигна като продукт.

wrntrs.jpg

2hygv43.jpg

Редактирано от MI6O

Публикувано

Инвиктата е менте със Сейко машина, което не я прави кофти часовник......Инвикта вкарва и продава сина ми от Щатско, оригинала е с Швейцарска ETA 7751 и е на цена от 899$~ 1999$ За съжаление много сайтове продават ментета и хората се объркват.....Тисот не е лош, колега, дано не си го купил от Джулиани.....!!!

Публикувано

ЕТА 7751 не е ли с лунен календар?

Публикувано

http://www.invictawatch.com/collections/view-model/9010-pro-diver

Не знам какво имаш предвид под ментак, но си е съвсем легитимен, и както казах изработката е добра и е сравнима с модели на омега и таг, говорим за внимание към детайла позлата и общо усещане...

Редактирано от MI6O

Публикувано

"Легитимен"' олеле колега, чети кат' хората, бре

Публикувано

При мен е available.

Публикувано

Хора, четете малко бе....Инвикта с минерално стъкло оригинална......всички са със сапфир флейм фюжън кристал глас, който не се поддава на надраскване.....:D

Публикувано

Това е официалния сайт на Инвикта :D

Публикувано

Карай бре, к'во ти пука;)

Публикувано

Инвиктата е менте със Сейко машина, което не я прави кофти часовник......Инвикта вкарва и продава сина ми от Щатско, оригинала е с Швейцарска ETA 7751 и е на цена от 899$~ 1999$ За съжаление много сайтове продават ментета и хората се объркват.....Тисот не е лош, колега, дано не си го купил от Джулиани.....!!!

Тая точно е с Мийота и не виждам нищо фалшиво в нея. Просто е по - скромна серия. Не виждам проблем и с Тизо от Джулиани - да не кажеш, че са фалшиви и те?

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.