Публикувано Февруари 15, 201115 гд Проблема е ,че не мога да сменя надписа "отключи" на един 3г фирм 3,1,2 с нищо.Има качен ифонетик.Ако пробвам с Ifile след като променя надписа и дам save големината на файла се променя и дава грешка при повторно отваряне.Като го запиша на компютъра всичко ми излиза на маймуница и няма как да разбера кое да променя.Имам на разположение и един компютър с снежен леопард , но и там всичко излиза на маймуница.Някаква идея да има някой как да реша проблема или в краен случай ако има желаещ да му пратя файла и да пробва да го редактира.Мерси за вниманието.
Публикувано Февруари 15, 201115 гд Ползвай utf-8 на компа и ще ги видиш. Щом ползваш iPhonetic, то промени пачващия файл, не системния на телефона.
Публикувано Февруари 15, 201115 гд Автор alxx извинявай , но това utf-8 не ми говори нищо , били могъл да бъдеш малко по "обяснителен" като за момиче. Къде се намира пачващия файл , защото аз се опитвам да променя файла System-Library-Coreservices-SpringBoard-BG.lproj-Spingboard.string. Във заглавието на темата съм объркала редакцията е на strings file. Между другото пробвах да конвертирам стрингс в плист файл и после с плист редактор , но пак всичко е на маймуница. Редактирано Февруари 15, 201115 гд от mimeto83
Публикувано Февруари 15, 201115 гд .... били могъл да бъдеш малко по "обяснителен" като за момиче. Като за жена (руса) p.s Да не вземеш да се обидиш (за русата).
Публикувано Февруари 15, 201115 гд System/Library/CoreServices/SpringBoard.app/bgIproj/Strings - тук е файлът, прилаган от iPhonetic към системата и него трябва да редактираш с iFile, при условие че си активирала българския език. Грешката ти я дава, защото се опитваш да редактираш оригиналния файл на английски, а фонетиката пачва именно него и като открие несъответствие - оттам и грешката. Ако нанесеш промени, смени веднъж езика с друг и после го приложи наново.
Публикувано Февруари 15, 201115 гд Автор Активирала съм българския и се опитвам да редактирам точно него.Ако правилно съм те разбрала трябва да мина на английски и тогава да редактирам бг файла. Явно нещо пак не е разбрала русата ,защото не става.Минах на английски и пробвах да редактирам бг файла и пак си промени размера.На 4-ката ми стана толкова лесно защо на тази проклета 3-ка не стават нещата ? И на 2-та го правя с Ifile. Не пробвах да рестартирам между смените сега ще пробвам като последен вариант. Не става и това е. Редактирано Февруари 15, 201115 гд от mimeto83
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате