Публикувано Август 21, 200916 гд Проблема ,е че след изпускане не работи долният ред на display-a (slide to unlock).Със software 3.0 съм, а телефона е iphone 2g 8gb. Има ли някакъш начин да се оправи с програма или телефона е за подмяна. Четох във foruma ,че има fix ,но е за 2.2.1. Съжелявам ако има такава тема вече. Best regards
Публикувано Август 22, 200916 гд По добре разгледай Тук за 500-600 лева може да си намериш по добър от твоя.
Публикувано Август 22, 200916 гд Принципно може да сложиш фикса за 2.2.1 на 3.0, не ти пречи да пробваш дали няма да се съживи малко неработещия ред, въпреки че е малко вероятно. От опит глава не боли
Публикувано Август 22, 200916 гд Автор fix-a не работи Говорих с едно момче от Варна и той ми каза ,че 200 лева ще ми струва цялата подмяна на display-a.
Публикувано Август 22, 200916 гд Туко що сложих фикса на 3.0 и няма проблем, променям чуствителноста на дисплея без проблем ! В твоя случай трябва да го сложиш на 0 чуствителност и да пробваш, реагира ли долния ред .
Публикувано Август 22, 200916 гд Автор аз въобще не мога да стигна до settings, защото като не ми работи долният ред на display-a (slide to unlock) няма как да го отключа.
Публикувано Юни 15, 201015 гд Имам чуството, че и аз имам подобен проблем, но в по-малка степен. Можете ли да ми кажете как се казва този фикс? Във cydia-та ли да го търся?
Публикувано Юни 16, 201015 гд Чети много внимателно, кой, какво и как: http://bgiphone.com/showthread.php/568-Touch-screen-fix-2.2.1?highlight=touchfix
Публикувано Юни 16, 201015 гд Ето ти файла, който ти трябва, мисля че го правих от 3.0, но няма проблем и на по-висок да се сложи, чети внимателно темата, която ти е дал alxx след като свалиш този файл.
Публикувано Септември 9, 201015 гд Здравейте, Моля за помощ.. И аз имам изгорял сензор точно на (Lock-Unlock) и немога да го отключа за да му направя магията с fix-a! Моля някой ако има идея или решение на този проблем да ми пише защото съм в безисходица! Или поне да ми каже някакав начин да си отключа iPhone-a! Благодаря ви предварително!
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.