Публикувано Февруари 16, 201115 гд Здравейте скоро имаше ъпдейт на appsync 1.0.2,но след обновяването се получи следната мизерия : Телефона все едно няма инсталиран appsync и не ми дава да свалям нищо от appstore ... Старата версия беше appsync 1.0.1, интересува ме от кое репо мога да я сваля или ако има някакъв фикс които да оправи проблема, телефона е с fw 3.1.3
Публикувано Февруари 16, 201115 гд Автор iTunes & Conditions Have ChangedBefore you can proceed you must read & accept the new Terms & Conditions Cancel OK И ме препраща към "Условия за ползване и политика на Aplle за защита на личните данни" . Не се получи и там е новата версия, доколкото си спомням старата 1,0,1 я имаше в твоето репо, но не се инсталираше
Публикувано Февруари 16, 201115 гд А това, че те праща в условията за ползване не е проблем. Отиваш, потвърждаваш и продължаваш със свалянето!
Публикувано Февруари 21, 201115 гд когато съм в айтюнс name's iPod-> Apps -> всичко ми е прозрачно, и като качвам игра/приложение от компа на айпода не иска да ми го качи при другите, трябва да му дам отметка на Sync Apps за да я качи, но като я качи маха всички останали :Х (пробвах да махна АппСинк, и да го изтегля на ново но не става)
Публикувано Февруари 21, 201115 гд аз под надписа Sync Apps го имам само новото приложение което искам да му сложа, другите ги нямам, дали е защото го правя от друг компютър? и ако е от това проблема има ли някакъв начин да оправа проблема? -Мерси.
Публикувано Февруари 21, 201115 гд С това трябваше да започнеш!!!!!!! http://bgiphone.com/topic/1228-как-да-синхронизирам-един-iphone-на-2-и-повече-компютър/page__fromsearch__1
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате