Публикувано Март 15, 201115 гд Нерадзурите направиха големия мач тази вечер, но пък баварците сами вкараха вълка в кошарата. Браун пък в негов си стил успя да уреди нервен край на Олд Трафорд. Усещам, че съдийството в CL е доста зле!
Публикувано Март 16, 201115 гд Юнайтед отстрани Марсилия и продължава напред Сър Алекс се присмива на Бербо (видео)
Публикувано Март 16, 201115 гд Нали знаете вица дето когато Бербатов казал на САФ "Повече няма да играя за националния отбор!" и той му отвърнл - "Е къде ще играеш?"
Публикувано Март 16, 201115 гд Реал влиза в битка със съдбата Алекс се завръща за Манчестър Сити Челси взима новия Кака
Публикувано Март 18, 201115 гд Автор Днес от 13 ч. българско време е жребия за Шампионска лига. Тези за Лига Европа са от 14. Пряко по Ринг. Очаквам Юнайтед - Реал и Челси - Барса
Публикувано Март 18, 201115 гд Аз залагам на Реал - Интер. Моу винаги среща миналогодошният победител
Публикувано Март 18, 201115 гд Офф, колко съм Прогнозата ми беше за полуфиналите Иначе Челси - Юнайтед се падна де
Публикувано Март 18, 201115 гд Интер и Барса доволни, Реал смятам да падне от Тотнъм , a от Челси - Ман Ю ще са най-доволни в Арсенал май. Редактирано Март 18, 201115 гд от Sisq0
Публикувано Март 18, 201115 гд Реал Мадрид (Испания) - Тотнъм (Англия) Барселона (Испания) - Шахтьор (Украйна) Челси (Англия) - Манчестър Юнайтед (Англия) Интер (Италия) - Шалке 04 (Германия) Първите срещи от четвъртфиналите ще се изиграят на 5 и 6 април, а реваншите са на 12 и 13 април. Първите полуфинални мачове пък са на 26 и 27 април, а реваншите са на 3 и 4 май. Финалът тази година е на 28 май, на легендарния стадион "Уембли" в Лондон.
Публикувано Март 18, 201115 гд Автор Моята прогноза за шампион тази година е Мадрид. Абе важното е Барса да не станат, па който ще да е.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.