Публикувано Април 24, 201312 гд Искам вече Байерн да вдигне купата Байерн, може да ми вдигне нещо, но не и купата
Публикувано Април 24, 201312 гд Аз добре се каня да гледам мача,ама на близуту са спрели бтв екшън-нещо пак пише че са се скарали((
Публикувано Април 24, 201312 гд От близу ни резнаха бтв-то, ебаси тъпаците. Почват да се съдят с лайняната телевизия и скоро ще спрат и другите.
Публикувано Април 24, 201312 гд Пуснаха направо ZDF на мястото на bTV Action. Поне ми спестиха прехвърлянето.
Публикувано Април 24, 201312 гд Снощи Краси Минев като изръси че спирали предаването в телевизионната мрежа на Близоо и си мислех че отново се пазарят. И сега изненада - ZDF Държа да не е на немски коментара ... Българска работа ...
Публикувано Април 24, 201312 гд И аз(и не само),го "ядох",от БТВ(абонат съм на Булсатком),АТВ2 спасяваше положението! ДА е жив и здрав Johny!
Публикувано Април 24, 201312 гд Германците по добри първото полувреме,ама с тази грешка накрая май ще изтърват мача ...
Публикувано Април 24, 201312 гд В сравнение с вчерашния е направо чуден П.П. 3:1 - лека полека нещата си отиват на немски финал Редактирано Април 24, 201312 гд от Asen_77
Публикувано Април 24, 201312 гд Че какво им е на коментаторите, моя е лиебе-ибе, зунцих-менцих, капут-мапут. Всичко си коментира като хората човека, ама кой да му разбира езика ДуЗпа
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.