Публикувано Февруари 17, 201115 гд Искам да ви попитам дали е възможно да се сложи различна мелодиийка от фабричните при получаване на СМС?Знам как се слага при звънене,и опитах да го направя по същия начин,но когато когато отида в Settings>Sounds>Text Tone не излиза опцията за други тонове.Някой да има идея как става и дали изобщо е възможно?
Публикувано Февруари 17, 201115 гд Откъде и как си добавил нов Text Tone? Ако си го направил през Cydia и активирал през Winterboard новите тонове не се добавят към вградените, а се заместват на тяхно място, само името на вградената мелодия си остава, но всъщност е с ново звучене ако ме разбираш.
Публикувано Февруари 17, 201115 гд Може и без борда, на ръка, но е така , както казва Людмил - можеш само да заместиш оригиналните, ползвайки същото име, формат и дължина(до 6 сек).
Публикувано Февруари 17, 201115 гд Автор Пробвах да го направя през iTunes,както при рингтоновете,но сложих за дължина 9 сек.Сега ще опитам със 6.А да питам какъв трябва да е формата на файла за да е подходящ за използване като Text tone? Редактирано Февруари 17, 201115 гд от naikiphone
Публикувано Февруари 17, 201115 гд Формата е .caf влизаш в System/Library/Audio/UISounds и намираш sms-received.caf с номера от 1 до 6 и примерно изтриваш sms-received2.caf и на нейно място слагаш новата мелодия, но запазваш името на старата sms-received2.caf alxx: С айтюнс ги правиш в aiff и после просто променяш разширението на .caf - едно и също е. Редактирано Февруари 17, 201115 гд от alxx
Публикувано Февруари 18, 201115 гд Автор това само за МакБуци ли се отнася защото не го намирам в компютъра(с Уин7 съм)?
Публикувано Февруари 18, 201115 гд това само за МакБуци ли се отнася защото не го намирам в компютъра(с Уин7 съм)? Сваляш си ifunbox на компютъра и през нея влизаш в директорията, която ти казах.
Публикувано Февруари 18, 201115 гд Горе Людмил ти е написал пътя, няма какво да я търсиш! пп: Логичен въпрос от Пешо
Публикувано Февруари 18, 201115 гд За да видиш скритата част на телефона с iFunbox, ще трябва да направиш джейлбрейк.
Публикувано Февруари 19, 201115 гд Младежо, без джейлбрейк можеш само да пълниш касата на епъл и да очакваш от телефона само това, което те са решили. Искаш ли всичко, което се полага от един мини - компютър, ще се наложи да му "чупиш затвора". П.П. Всичко което сме обсъдили в по - горните постове е "мисия невъзможна" без да имаш отворен достъп до файловата система.
Публикувано Декември 30, 201114 гд Този път System/Library/Audio/UISounds не важи за iOS 5.0.1 за тоновете на смс съобщенията. Някой знае ли къде са оригиналните тонове за смс съобщения при споменатата версия на софтуер.
Публикувано Декември 30, 201114 гд Аз имам направен звук .caf от преди и дори е с името на един от смс звуците, но не мога да намеря къде са оригиналните файлове за да сменя самия файл. Редактирано Декември 30, 201114 гд от Asen_77
Публикувано Декември 30, 201114 гд Противоречиш си с двата поста! Я, пак се загледай в пътя? System/Library/Audio/UISounds
Публикувано Декември 30, 201114 гд И какво точно те спира да си ги правиш във формат .m4r и да си ги качваш през iTunes?
Публикувано Декември 30, 201114 гд Понеже тоя звук ми е от преди 2 години на iPhone2G и от тогава е .caf. Ще го направя на .m4r и ще си го кача нормално като останалите мелодии който си ползвам.
Публикувано Януари 21, 201214 гд Дa не пускам нова тема ще питам тук. Има ли начин да се сложат различни звуци за смс и imessage или пък да спирам и пускам imessage без да изисква пращане на смс, както e при ipad/ipod?
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате