Публикувано Февруари 19, 201115 гд Вчера джайлбрейкнах телефона си с Greenpoison RC6,всичко мина без проблем но ми се струва,че след това видимата част на екрана е по малка.По точно изображанието не заема целия екран, а отстрани има черни лентички по 2-3 мм от всяка страна на дисплея.Не знам дали си въобразявам и дали това е в резултат на джейла.Някой има ли такива тънки лентички и изображението разпънато ли ви е до границите на дисплея?
Публикувано Февруари 19, 201115 гд Мисля че си въобразяваш. Направи си шот на екрана, свали го на компа и си виж резолюцията. АКО се е променило нещо, в шота трябва да проличи.
Публикувано Февруари 19, 201115 гд Глупости Въобразявате си. Това разстояние от 1-2 мм винаги го е имало (при 3гс и 4, за другите модели нямам наблюдения, предполагам, че и при тях е така), но при едни светлинни условия не личи, а при други личи повече. Погледнете си хубаво дисплеите на ярка слънчева светлина (въпреки че напоследък няма много такава..)
Публикувано Февруари 20, 201115 гд Наистина си въобразявате - на 2G 3.1.2 (7D11) -също го има . И винаги го е имало.
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате