Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Кой каква кола притежава?

Featured Replies

Публикувано
1DSC_4188.jpg
  • 10 месеца по-късно...
  • Отговори 480
  • Прегледа 121.7k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Бях си поръчал на дядо коледа един ветроходен катамаран за коледа, но вместо това ми поднесе друга двукорпусна изненада: Двуместен болид, 4х4, кабрио, BiTurbo Екипажът се очаква да се появи към 29.

• Като не ми взимат Apple парите, Audi не се притесняват да го направят, а и имат стока на склад.  Едит: я какво съм бил написал на 09.03 тази година...  

• Е как съм пропуснал в тази тема да се похваля с новия дзвер... А от днес в семейството има още една красавица - първата А-класа от новия модел, регистрирана у нас. Е, на долната снимка са дв

Добавени снимки

Публикувано

Е как съм пропуснал в тази тема да се похваля с новия дзвер...

20120817200717.jpg

20120817175812.jpg

20120817200630.jpg

А от днес в семейството има още една красавица - първата А-класа от новия модел, регистрирана у нас.

37183086.jpg

Е, на долната снимка са две от красавиците ми, ама то се подразбира.

15377638.jpg

20121026182424.jpg

Публикувано

Отскоро съм качен на Honda Civic Hibrid-2008

e3ubetev.jpg

Само да вметна,че от Бургас до София и обратно за 95-100 лева:)Рекорда ми е 2,9 л./100 с 70 км.ч:))))

Публикувано

Как не ударих днес в CCS, ама айде утре.

Публикувано

Адаш, да подсетиш госпожата да драсне отзиви. Любопитно ми е що за чудо е.

Публикувано

Както казва адаша ти..

Открих формулата да разкараш жена си за 10 дена...

Простичко е - помага и се да си купи нова кола и тя сама си бие камшика.

Ще разкажа като се върна..но това е колата, която носи изцяло моят подпис..всеки един детайл вътре съм си го избирала по мой вкус..

Ако спреш да ми казваш госпожата ще ти дам да направиш едно кръгче.. :p

Публикувано

Е, това беше уважително обръщение. Бон тон не ми е чак настолно четиво, ама все пак не мога да си позволя да фамилиарнича твърде много :smile:

Публикувано

След 740 км...колата е перфектна на първо четене! Нищо общо с предишните А класи..нищо!

• 5 месеца по-късно...
Публикувано

a8a2y7yp.jpg

Работния ми кон :)

atyjymy6.jpg

Публикувано

Абе, адаш, Ескалейда гори бая, бре, колко им взимаш на клиентите........post-11783-0-75214100-1365277495_thumb.j

Тази си я купих преди два дни и се чудя дали да си я оставям за мен и да махам Бавареца и S-ката.post-11783-0-65981500-1365277952_thumb.jpost-11783-0-41514100-1365278225_thumb.j

Публикувано

$100/на час. И цените са фиксирани. На ескалейда сложих чип и гори 13-15/100 premium gasoline, което за 6 литров двигател е доста добре.

jydepa9a.jpg

Публикувано

Airport......verry cool business, законния бакшиш има ли го?!?:)

Публикувано

Много е добър бизнеса с летището. Също така и с частния терминал там падат парички. Хубавото е че нямаме апарат за отчитане.

Публикувано

Алекс доволен ли си от 7-цата ,че се чудя дали да разкарам МЛ-а след 5 години вярна служба и ми се кара лимузина.

Публикувано

Скокни на S-ка ако можеш...мани ги тия седмици :)

Публикувано

Имам 7-цата от две години, само че е малко по особена тази, поръчкова за посолство, 300 к.с, няма нещо да го няма като екстри, и гори 8/100 на дълго......не е мръднала на мойто каране:)...... Имам и новата и старата S- ки, и те са много читави коли, всичко е късмет, да си намериш кола на малко километри и т.н.сега ще я продам, защото ми е вече малко омръзнала Баварката, пък и парите не са излишни от нея:)

Публикувано

Nissan Micra 1.0, 55 коня.

Голям дзвер е.. :tooth:

Публикувано

Pe6o666 определено следващата ми кола няма да е Мерцедес,докато не си оправят въздушното окачване.Омръзна ми да давам по 2200лв за амортисори, а аз съм внимателен шофьор и си пазя колите.На 110 000 км смених турбо ебати.Да не говорим за дребните ядове с електрониката.Да като комфорт е супер и ако живееш в бяла страна с хубави пътища за нищо нямаше да сменя марката.Та затова разпитвам ,а и ми се кара лимузина вече.

Редактирано от Veselin Minchev
Удебелен шрифт

Публикувано

Айде скачай на 7-мата серия, по удобна е от ЕС класата, за съфорумници.......специална цена!!!

Публикувано
:)) По скоро се оглеждам за бартер.
Публикувано

Търговията - в борсата, ако обичате!

Публикувано

Трабант 601, 1984-та. Скоро ще празнуваме юбилей :).

Публикувано

Първата ми беше БМВ 525тдс 143 коня ама вървеше кат за 200. Втората ПЕЖО 307 1,6 хди 110 коня,много пъргава и икономична и изключително НЕнадеждна, пълна щета а дори възглавниците не се отвориха. А сега от време на време карам ВОЛВО ХЦ 90 Д5 163 к.с. или колата на един приятел ГОЛФ 3 1.8 90 к.с. (най ниската кола в Ямбол) :)

Публикувано

Това е за бисерите! Прозвуча като обява в мобиле :D

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.