Публикувано Октомври 9, 20169 гд В последния месец 3-4 пъти минавайки през Севлиево за Габрово мяркам билборда с рекламата за празника на тиквата, ама все не успявам да видя кога е. А връщането е по тъмно и отново пропускам инфото, егаси Я сподели какво правите на тоя празник, пък да вземем да дойдем най-накрая. пп. Що не го преименуват на Празника на Борисов под неговия патронаж и ще е много посещавано събитието, гарантирам
Публикувано Октомври 9, 20169 гд преди 39 минути, algor написа: Я сподели какво правите на тоя празник, пък да вземем да дойдем най-накрая. Само с виждане и присъствие става ;-) !
Публикувано Октомври 9, 20169 гд За съвет колеги . Каня се да взема това. Някой с мнения и впечатления. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Октомври 9, 20169 гд е то си е класика Гоуф с пернишки номерSent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Октомври 10, 20169 гд В последния месец 3-4 пъти минавайки през Севлиево за Габрово мяркам билборда с рекламата за празника на тиквата, ама все не успявам да видя кога е. А връщането е по тъмно и отново пропускам инфото, егаси [emoji6] Я сподели какво правите на тоя празник, пък да вземем да дойдем най-накрая. пп. Що не го преименуват на Празника на Борисов под неговия патронаж и ще е много посещавано събитието, гарантирам [emoji3] http://www.sabori.bg/ob-gabrovo/view.html?oid=20035'>http://www.sabori.bg/ob-gabrovo/view.html?oid=20035Be my guest!Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Октомври 10, 20169 гд преди 13 часа, jh_ivanov написа: За съвет колеги . Каня се да взема това. Някой с мнения и впечатления Аз нямам мнение и впечатления, но мога да ти съдействам да вземем мнение от вътре за състоянието на колата и дали има ала-бала-ница и дали си струва покупката - тоест съотношението цена-техническо състояние. Това е Порше София Изток, ако не се лъжа?
Публикувано Октомври 10, 20169 гд Няма проблем, ще ти помогна с каквото мога. Ще направя 1-2 разговора сутринта след 10 и ще ти пусна на ЛС инфо на кой да се обадиш от мое име и да си действаш.
Публикувано Октомври 14, 20169 гд Off topic @algorПишеш че не си го пропуснал този път, е аджеба сподели какъв е празника на тиквата да знаем и ние. Ти пита и не ти казаха, сега сподели от първо лице. [emoji3]И нещо уникално се задава за 2017 - Новото БМВ пета серия. http://instance007.caching.dbm.adacorcdn.com/2016/10/5feb3b70-8fc2-11e6-a3eb-4b7318f62a3b/6dc36ff0-8fc2-11e6-875e-bb8c9f3e45cd.mp4http://m.bmw.com/m/mobi/com/en/newvehicles/5series/sedan/2016/index.cmlSent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Ноември 29, 20187 гд Ако някой от тук има Тесла(независимо кой модел е)мога да бъда много полезен!!! С удоволствие ще помагам за сервиза който се намира тук във Виена! Редактирано Ноември 30, 20187 гд от arm11
Публикувано Ноември 29, 20187 гд Супер,я кажи на някой дали вече му се е наложила извънгаранционна смяна на батерия и колко струва?В САЩ отговорът беше горе-долу "Като дойде време за смяна,ще ви сменим колата"?
Публикувано Декември 2, 20187 гд Това със смяната на батерията е доста спорен процес,ако има неправилно ползване и зареждане се стига до извънгаранционна подмяна. Зависи естествено и от модела на батерията!Цената е около 12-15000 Евро.Това не е изобщо много,ако колата струва 160-200 000 евро. Да добавя,че има и много случаи във който батериите биват сменяни безплатно!!! Редактирано Декември 2, 20187 гд от arm11
Публикувано Март 14, 20197 гд Здравейте! Някой за съдействие за Порше София? Мисля да купувам едно ауди, но не успявам да запазя час за диагностика. Не си вдигат телефоните[emoji3]
Публикувано Март 14, 20197 гд Порше София Юг ми е сравнително близо, но мога да отскоча утре преди обяд.Ако не се свържеш,ми пиши.Предполагам,че Изток ще ти е по-удобно,защото е на околовръстното,до магистрала Тракия,но сигурно ще ми дадат час и за там.
Публикувано Март 14, 20197 гд Звънни да му метна едно око? P.S. Това е онази, същата кола отпреди четири години. С подобаваща доработка на окачване, спирачки и задвижване ме закара на места из цяла Европа, за които не съм мечтал. Имам още две кочини, доста по-нови, но от тази никога няма да се откажа. Безценно благонадеждна кола, с предвидими разходи и здрава на к*пеле.
Публикувано Март 14, 20197 гд Когато я видях преди време,беше грозна гледка с перспектива ;)Сега е кукла.
Публикувано Март 16, 20197 гд Трите в един кадър [emoji12]: WV Jetta-1.6D, WV-Golf3 1.9TDI и Хюндай Санта фе-2.2 CRDI 155к.с. Изпратено от моят SM-G960F с помощта на Tapatalk
Публикувано Март 16, 20197 гд Алекс куклата е готова днес я взех от Павлин [emoji16]Sent from my iPhone X using Tapatalk Pro
Публикувано Март 16, 20197 гд Екстра! Сега ти остава(знаеш какво) за лятото като задачка и натам газ! P.S.Това не е кукла. Това е снегоход - догодина те чакам на Белмекен.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.