Публикувано Октомври 26, 201213 гд Е как съм пропуснал в тази тема да се похваля с новия дзвер... А от днес в семейството има още една красавица - първата А-класа от новия модел, регистрирана у нас. Е, на долната снимка са две от красавиците ми, ама то се подразбира.
Публикувано Октомври 26, 201213 гд Отскоро съм качен на Honda Civic Hibrid-2008 Само да вметна,че от Бургас до София и обратно за 95-100 леваРекорда ми е 2,9 л./100 с 70 км.ч)))
Публикувано Октомври 27, 201213 гд Адаш, да подсетиш госпожата да драсне отзиви. Любопитно ми е що за чудо е.
Публикувано Октомври 27, 201213 гд Както казва адаша ти.. Открих формулата да разкараш жена си за 10 дена...Простичко е - помага и се да си купи нова кола и тя сама си бие камшика. Ще разкажа като се върна..но това е колата, която носи изцяло моят подпис..всеки един детайл вътре съм си го избирала по мой вкус.. Ако спреш да ми казваш госпожата ще ти дам да направиш едно кръгче..
Публикувано Октомври 27, 201213 гд Е, това беше уважително обръщение. Бон тон не ми е чак настолно четиво, ама все пак не мога да си позволя да фамилиарнича твърде много
Публикувано Октомври 29, 201213 гд След 740 км...колата е перфектна на първо четене! Нищо общо с предишните А класи..нищо!
Публикувано Април 6, 201313 гд Абе, адаш, Ескалейда гори бая, бре, колко им взимаш на клиентите........ Тази си я купих преди два дни и се чудя дали да си я оставям за мен и да махам Бавареца и S-ката.
Публикувано Април 6, 201313 гд $100/на час. И цените са фиксирани. На ескалейда сложих чип и гори 13-15/100 premium gasoline, което за 6 литров двигател е доста добре.
Публикувано Април 7, 201313 гд Много е добър бизнеса с летището. Също така и с частния терминал там падат парички. Хубавото е че нямаме апарат за отчитане.
Публикувано Април 8, 201313 гд Алекс доволен ли си от 7-цата ,че се чудя дали да разкарам МЛ-а след 5 години вярна служба и ми се кара лимузина.
Публикувано Април 8, 201313 гд Имам 7-цата от две години, само че е малко по особена тази, поръчкова за посолство, 300 к.с, няма нещо да го няма като екстри, и гори 8/100 на дълго......не е мръднала на мойто каране...... Имам и новата и старата S- ки, и те са много читави коли, всичко е късмет, да си намериш кола на малко километри и т.н.сега ще я продам, защото ми е вече малко омръзнала Баварката, пък и парите не са излишни от нея
Публикувано Април 8, 201313 гд Pe6o666 определено следващата ми кола няма да е Мерцедес,докато не си оправят въздушното окачване.Омръзна ми да давам по 2200лв за амортисори, а аз съм внимателен шофьор и си пазя колите.На 110 000 км смених турбо ебати.Да не говорим за дребните ядове с електрониката.Да като комфорт е супер и ако живееш в бяла страна с хубави пътища за нищо нямаше да сменя марката.Та затова разпитвам ,а и ми се кара лимузина вече. Редактирано Април 8, 201313 гд от Veselin Minchev Удебелен шрифт
Публикувано Април 8, 201313 гд Айде скачай на 7-мата серия, по удобна е от ЕС класата, за съфорумници.......специална цена!!!
Публикувано Април 9, 201313 гд Първата ми беше БМВ 525тдс 143 коня ама вървеше кат за 200. Втората ПЕЖО 307 1,6 хди 110 коня,много пъргава и икономична и изключително НЕнадеждна, пълна щета а дори възглавниците не се отвориха. А сега от време на време карам ВОЛВО ХЦ 90 Д5 163 к.с. или колата на един приятел ГОЛФ 3 1.8 90 к.с. (най ниската кола в Ямбол)
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.