Публикувано Февруари 20, 201115 гд Ново приложение в Сидиа, което ви позволява да запазвате изображения от Facebook, директно във CameraRoll със задържане на пръста върху изображението за няколко секунди. Снимка: LasVegas от ThUnDeR
Публикувано Февруари 20, 201115 гд При мен версията точно от това репо не работи. Извинявам се и при мен работи , изглежда нещо не съм могла да активирам свалянето. Редактирано Февруари 20, 201115 гд от mimeto83
Публикувано Февруари 20, 201115 гд За мен по-добрия вариант е Facely HD for Facebook програмата я има тази опция. Редактирано Февруари 20, 201115 гд от B_A_D
Публикувано Февруари 20, 201115 гд Добре а защо е нужно такова нещо, което кара човек да си качи Mobile Substrate за да може да изпълни функция, която може да направи и през Safari като си влезеш в акаунта от там?!?! Поне аз като ми хареса нещо и искам да си изтегля влизам през Сафари и от там със задържане си го Save-ам. А пък тази глезотия, ще качи Mobile Substrate и започват оплакванията за батерия и т.н.
Публикувано Февруари 20, 201115 гд Автор Твой си проблем!! Ако искаш не слагай и Facebook.app. Аз нямам грижи с Mobile Substrate, и си го "мушкам" при всяка възможност. Това е ревю на ново приложение и нищо повече. Харесва ти, ползваш, не ти харесва, подминаваш
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.