Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

За всички, които чакат отключен 3GS / 4 / 4S / 5 от Глобул

Featured Replies

Публикувано

Хехе. Ще видим.

• Отговори 376
  • Прегледа 69.4k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

Добавени снимки

Публикувано

На там отиват нещата. :Wink:

Публикувано

И аз бих взел един :Wink:

Публикувано

И аз така! :lol:

Минавам от царството на WM в другото царство :)

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Вече съм горд собственик на 16GB 3GS, в петък го взех от Германос в МОЛ София, предишния ден звъннах да ги попитам дали имат. Обясних им, че искам да взема айфон, и имам b-connect, казаха че няма проблеми и ще ми запазят един. Преминах на абонаментен план, взех си телефона - работа за 30 мин.

Публикувано

Темата е за "отключен"-и телефони. :)

Това, че има с програми на глобул е ясно (малко... но има).

• 5 месеца по-късно...
Публикувано

Да питам - някой пробвал ли е да подпише договор с Глобул и да ги помоли да му отключат телефона като не спира договора. Ако да - може ли да споделите процедурата или какво сте им казали, за да се съгласят. Все пак ако се спази договорът, след 1 година така и така ще може да се отключи без пари - резултатът е същият, а за тях няма разлика щом продължаваш да плащаш.

Публикувано

Ами аз пробвах още на втората седмица след като си го купих и пуснах молба за отключване, но без резултат.

Редактирано от lambreto

Публикувано

Трябва договорът да се изпълни - с изтичане на договорения период или с плащане на неустойка (в случая - таксите до края на договора). Ако искате да ползвате тарифния план с отключен тел - платете си за такъв - нямат право да откажат закупуване на ФО. КЗП тръпне в очакване на писмен отказ да ви продадат отключен.

Публикувано

А има ли начин да ги убедиш - примерно да си платиш някоя от техните услуги (пр. 50 смс към Глобул или там каквото беше) и примерно ако ти откажат да им кажеш, че ще си прекратиш договора? Тип заплаха ако може така да се каже - не знам колко ги интересува, че ще се отажеш от услугите им :)

Публикувано

Отвори www.kzp.bg и си прочети правата на потребител. Повече от това.,..

Публикувано

О-о не. Аз съм 99.9% сигурен, че нямам такова право. Просто питам дали може да се "извърти" нещо и дали някой го е правил.

Публикувано

Абе, вместо да задаваш дъвкани 1000 пъти въпроси, що не вземеш да изчетеш точно тая тема, която задръстваш, отначало докрай....Че и още 1–2 от миналата година по същото време...

Публикувано
Трябва договорът да се изпълни - с изтичане на договорения период или с плащане на неустойка (в случая - таксите до края на договора). Ако искате да ползвате тарифния план с отключен тел - платете си за такъв - нямат право да откажат закупуване на ФО. КЗП тръпне в очакване на писмен отказ да ви продадат отключен.

Преди няколко дни говорих с регионалния мениджър на Германос за Северна България и жената ми каза, че НЕ може да се закупи телефон без договор (следователно и ФО) от тях.

Публикувано

Кажи и, да ти го напише и подпечата на фирмена бланка, прати ми я и ела да гледаш сеир в КЗП :)

Публикувано

Пиша да споделя и моя опит. Взех си iPhone 3GS 32 GB от Глобул още миналото лято с абонаментен план, защото така ми бе изгодно.

Днес реших да си прекратя договора ( в Германос в Студентски град, ако някой въобще го интересува). Там жената която ме обслужваше ми каза да звънна на оператора за да ми изпрати код за деактивация. Та така и направих, тя после въдеде кода и ми казаз че до 48 часа телефона ще е изключен. За мое щастие ми го спряха още на 10-тата минута и веднага се върнах да подам молба за отключване. Подадох молбата и след 1 час ми се обадиха и ми казаха да си свържа телефона с iTunes и той щял да се отключи (както вече ни е известно).

Та не знам какво става днес, служителите нямат работа или шефовете са ги погнали, но цялата тази работа с прекратяване на договора и отключване на телефона ми отне забележителните час и половина. И ето го резултата:

Не знам защо само надпида е на Испански?!

youriphoneisunlocked.png

Редактирано от ereptor

Публикувано

Да беше казал и какво ти струва прекратяването на договора...

Публикувано

Сигурно оставащите месечни такси...

Публикувано
Да беше казал и какво ти струва прекратяването на договора...

Искаха да ми земат още 4 месечни такси по 15 лв, но сметката ми излиза в нета на 5-ти всеки месец и за това имах да платя само 3 такси. не знам защо обаче вместо 45 лв платих 27 и нещо ;)

Публикувано

Защото първоначално плащаш една такса напред.

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

+ това като се отказваш от договор плащаш неустойките, като на тях не се слага ДДС :D затова ти е такава сумата. Колкото до отключването, просто си попаднал на услужливи хора. Като почти на 100% съм сигурен, че са инструктирани да не отключват телефоните, освен в краен случай :huh:

• 4 седмици по-късно...
Публикувано

Не знам това откога е в този вид и някой виждал ли го е преди, но... Много смешки на едно място:

globul.th.jpg

Публикувано

Аз нещо не можах да се разсмея. Къде точно бяха смешките?

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

Ето и новини за стъпването на iPhone 4 на БГ пазара чрез Глобул: http://www.globul.bg/bg/iphone4_register.html

Аз мисля да им пусна запитване за това кога ще го пуснат и да се редя на опашка пред магазина laugh.gif

• 2 месеца по-късно...
Публикувано

Първите бройки iPhone 4 в магазините на Германос са вече факт. Очаква се да бъдат определени цените според тарифните планове и се пускат в продажба. :)

9711205fb28af600.jpg

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.