Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

За всички, които чакат отключен 3GS / 4 / 4S / 5 от Глобул

Featured Replies

Публикувано

Досега неофициална ли беше фонетиката? :wacko:

Ами няма официална фонетика за 4.01 в момента, а преди това си имаше :angry:

• Отговори 376
  • Прегледа 69.3k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

Добавени снимки

Публикувано

Не знам дали знаеш, но актуалната версия е 4.1. И фонетика за нея има.

Публикувано

Оказва се, че и PLESIO от вчера предлагат iPhone 4, само дето цената вече не е много конкурентна.

http://www.plesio.bg/pda-c-69977961/iphone-4-16gb-black-p-284362.html

Публикувано

Ако са фабрично отключени, не е зле...

Публикувано

Че кое е добре при Глобусите плащаш 1266 и ти го отключват. Аз така го взех, но за сега реших да го ползвам понеже така или иначе плащам таксите.

Публикувано

Модела на моя е MC603GB. Има ли DeathGrip при вас? Твърдят, че бил отстранен?

Публикувано

Днеска влязох в три магазина на глобул,за да ги попитам дали има ФО.Естествено ми казаха забрави.Пробвах и трите да видя за проблема с антената,но го нямаше.

Публикувано

Е точно това е проблема... Не искат да продават ФО телефони. И какво излиза? Ако не искаш да си към Глобус и да им плащаш такси? И какво като са по-евтини, след като не ти дават да си закупиш? А бе циганска работа както винаги.

Публикувано

Предлагам всеки от форума да пусне по 1 жалба в КЗП относно непродаването на отключени телефони от Глобул. Също и някой ако има време да се занимава и с Господари на ефира, защото за жалбите никой не вижда и чува... но по телевизията ще разберат достатъчно хора и достатъчно антиреклама ще им направят. (което естесвено пак не е гаранция, че ще има ефект)

Публикувано

А някой знае ли как стои въпроса със кейсовете ? Защото днес в германос ми заявиха 16лв ! :naughty3:;)

Публикувано

16 лева са нищо пара за кейс за този телефон.

Публикувано

Телефонът в България е факт, вече не е новина. А, понеже въпреки многократните предупреждения да не се меле едно и също и само по темата - темата се заключва. Ако изскочи нещо от изключителна важност, ще я освободим.

Публикувано

Имате ли проблеми с обхвата?

Модела на моят телефон е MC603GB, произведен 36та седмица. Беше с 4.0.2, сега е 4.1. Проксимити сензора за момента работи, работеше и на 4.0.2.

Колкото до обхвата, при мен пада като го стисна, понякога само с 1 чертичка, друг път от 3 барчета отива на No Service.

P.S. Апел към модераторите: Ако темата не е за тук, моля преместете я, не я изтривайте, защото смятам, че много хора ги интересува вупросната ревизия и дали проблемите са отстранени.

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Предлагам всеки от форума да пусне по 1 жалба в КЗП относно непродаването на отключени телефони от Глобул. Също и някой ако има време да се занимава и с Господари на ефира, защото за жалбите никой не вижда и чува... но по телевизията ще разберат достатъчно хора и достатъчно антиреклама ще им направят. (което естесвено пак не е гаранция, че ще има ефект)

Не мисля, че ще се заинтригуват от телевизията, защото не изглейда много интересен репортаж, в който се уплакват хора, че искат да си земат нещо за 1200/1300лв, но не могат. Просто се губи трагедията в случая. Виж ако са ни откеаднали 1200 лева - това е нещо :(

Публикувано

Аз пък силно се интригувам, защо не ти е попълнен коректно профилът? Давам ти 30 минути, после чао!

• 3 месеца по-късно...
Публикувано

Прави ми впечатление, че моделът на iPhone 4 16 GB, който взех от Глобул е МС603GB. Това е моделът за Cosmote. Телефоните на Cosmote обаче са ФО. При мен ка кутията пише на Български и Гръцки, както и книжките са на двата езика. По-късно ще си орежа Вивателската карта и ще пробвам.

Редактирано от ddeynov

Публикувано

Да Ви светна!

Идете до Гърция и си вземете по една 4-ка.

Там ФЗ няма.

На жена ми, после и на себе си взех преди 3Гс само че...

И сега е така с 4-те.

Публикувано

Ти откри топлата вода!

Публикувано

Какви са цените в Гърция за 16/32gb?

Публикувано

ddeynov телефона, който си си взел ФО ли е или ФЗ ? Защото мисля утре да си купувам ФО от Глобул и ако дам 1300 и нестава с други карти ще има жертви... <_<

Публикувано

ddeynov телефона, който си си взел ФО ли е или ФЗ ? Защото мисля утре да си купувам ФО от Глобул и ако дам 1300 и нестава с други карти ще има жертви... <_<

Ако ти го продават за ФО ще ти го отключат дори и да е бил заключен. Моят беше така, а в магазина трудно ще го пробваш, аз трябваше да ъпдейтна през туньо за да се отключи.

Публикувано

Да се надяваме че няма да излъжат, че ще ме избие на агресия :D Имам една излишна ментелска карта ще я изрежа пък да видим :)

Публикувано

Dennise, стига сте се шашкали и пълнили темата с излишен спам. Глобул ти издават фактура, в която пише с големи букви ФО или ФЗ. Не виждам за какво е притеснението, щом купуваш отключен апарат. Купил съм 8 броя 4-ки от тях и с никой не е имало проблем.

Който ви разказва легенди, че е купил ФО уж, а се е оказал ФЗ впоследствие, просто препредава устно поредната измислица, чута в някоя баня.

:smile:

Публикувано

Колегата ако визира мен с легендите, мога само да му че интерес да пускам слухове нямам.Факт е че докато не ъпдейтнах с туню, телефона искаше друга карта(глобулска) с мтел нещеше, даже скандал си заформих с акаунт менаджера за фирмата ни.

Публикувано

Не, изобщо не визирам имена, а говорех принципно. И ако без да искам съм те обидил, то приеми извиненията ми.

Щом ти си бил потърпевш обаче, кажи ми пише ли на фактурата освен гигабайтите и прочие данни ФО или ФЗ?

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.