Публикувано Февруари 21, 201115 гд Здравейте, извинявам се предварително, ако има такава тема или подобен проблем дискутиран някъде из форума, но от 2 дни чета и следвам инструкции за Jailbreak за iOS 4.1/4.2.1 (Custom FW) с помоща на Sn0wbreeze 2.0.2/2.2 (за Windows) и преди 2 часа след цифра борба и грешки (с които така и не се справих) на края, както си четях във форума сам си влезе в DFU-то и не мога да излезна! iPhone-а е 3G 8GB, ФЗ, 3.1.3, незнам с какъв ББ е, Jailbreak-нат е (как и по какъв начин нз, защото го купих така и само това знам).. Седи си на черен екран, iTunes го разпознава,както и самото PC, сеедно всичко си е нормално за DFU Mode.. нооо немога да излезна(( като задържа POWER и HOME на 7мата секунда се чува звука за UnplugUSB и след 2-3сек. пак си го индетифицира и iTunes и PC.. как ли не пробвах да ги държа тия 2 бутона за да стане нещо, но... пробвах да влезна и в Recovery с натискане на HOME и пъхане на кабела в телефона.. и пак НЕ! Четох кви ли не проблеми с черен екран, но при всичките iTunes не разпознава телефона (което ми е достатъчно да смятам, че не ми е такъв проблема).. Само да ви кажа за инфо какво съм правил преди това, ако е от полза.. направих си Custom FW с sn0wbreeze-V2.0.2 (без активация) и след като пробвах да го RESTORЕ-на с Custom-a знаете проблемите с грешките 16xx, свалих iREB-4.0.x-4.1-4.2.1-RC3 с него излезнах от Recovery-то, в което бях потънал преди това и неможех да излезна.. и мааалко след това стана от самосебе си проблема, за който пиша! HELP хора, че нямам тел сега, а и iPhone също
Публикувано Февруари 22, 201115 гд Пробвай така както е, да ресторнеш с оригинален 3.1.2, после е ясно и лесно.
Публикувано Февруари 22, 201115 гд като задържа POWER и HOME на 7мата секунда се чува звука за UnplugUSB и след 2-3сек. пак си го индетифицира и iTunes и PC А сети ли се да го разкачиш от компа, преди да ги държиш по 7 секунди, и като чуеш въпросния сигнал на 7–мата секунда да спреш да ги държиш, и да го оставиш или сам да ресне, или ако не– да го запалиш след минутка с пауър бутона?
Публикувано Февруари 22, 201115 гд Автор Сетил съм се.. иии след 7мата секунда ги пускам, и кабели махах, и кво ли не.. сякакви варианти с копчетата и кабелите пробвах според мен, ако имате други идеи?! Вариант е наистина, ако става да ресторна към оригиналния си 3.1.2 и процедурките да си ги направя на ново.. Само ми хелпнете как да ресторна без да UPDATE? или все пак да поизчакам други мнения, защото честно казано не ми се ресторва, освен ако не се наложи наистина! баси... побъркал съм се :@ Редактирано Февруари 22, 201115 гд от pe6o666 Цитат
Публикувано Март 3, 201115 гд Автор Мерси за мненията. Дадох го на един колега, той го е оправил, но незнам как. Каза, че ще ми обясни, защото като ми го върна нямаше време. Най-вероятно с RESTORE с оригиналната 3.1.2 и после вече процедурките Редактирано Март 3, 201115 гд от portocala
Публикувано Март 11, 201214 гд Колеги моля Ви помагайте моля Ви Проблема мие следният аз съм с 3гс и бях 4.0.1 днес исках да му сложа 5.0.1 направих рестор с сноулбейз или както е там пуснах най новият ай тунс и след като се растартира телефона повече не мога да го включа отчита ми че го включвам чувам звукът от уиндолса като махна и сложа кабела но не святка телефона моля ви кажете какво да правя бейсбанда ми е 6.15.00 благодаря на всички които искат да ми помогнат чакам помощ благодаря
Публикувано Март 11, 201214 гд В колко теми мислиш да ни демонстрираш своята неграмотност? Нищо не ти разбрах.
Публикувано Март 11, 201214 гд Извинявай проблема е че телефона ми е влезнал в DFU режим и сега не свети нищо не прави не знам какво да направя поне да светне
Публикувано Март 11, 201214 гд не става пробвах какво ли не задържах бутоните и пак не става а като го свържа към компютъра ми издава звук значи айфона е включен но екрана стои черен
Публикувано Март 12, 201214 гд Тогава пробвай да научиш, къде се слага точка и къде запетая. Чисто за статистиката, на колко години си?
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате