Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Как да направим fade-in ефекта, подобен на iPod touch

Featured Replies

Публикувано

Здравейте,

бих искал да ви попитам, дали знаете за програмка, която да даде възможност на iphone да пресъздаде "fade-in" ефекта като на ipod touch върху lockscreen-a, при неговото отключване. Къде ли не търсех из нета, не можах да открия такова нещо. Просто много ми харесва този ефект и бих искал да го имам на моя iPhone 2G. Днес сложих и новият софтуер 3.0, който отдавна не е нов, но за мен е :) и съм много доволен от него, доста по-бърз от 2.1, но както и да е, това е тема на друг разговор, дано модераторите не ме критикуват, заради увличането ми в приказки. :biggrin:

Окей, благодаря ви предварително!

Публикувано

Преди време попаднах на такъв въпрос в чуждестранен форум и отговорите бяха, че няма начин това да се направи, но не зная от тогава до сега дали не се е намерило начин.

Публикувано

Какъв е този ефект - гледах няколко ревюта и не видях нищо по-различно от това на iPhone ?

Публикувано
  • Автор

Ами ефекта се състои в това, че когато натиснеш home бутона на iPod Touch, екранът светва плавно, а не рязко като на iPhone, което е супер готино. Но за съжаление май наистина не съществува такава опция...

Публикувано

А ако някой може да каже как да направим плавното изчезване на страницата при слайдването към Сърча при 3.0, да стане за всички страници .... :mrgreen:

Публикувано
  • Автор

хехехехе :):):biggrin:

добрее, е за това не се бях сещал, но да ти кажа честно си цар братле! Много бих искал и това също, хаха!

Айде поздрави от мен, ако намериш нещо интересно по тези въпроси, пиши по възможност.. :)

Публикувано

Много мудно ще стане да прехвърляш по 10 страници ако е така забавено както при search-а... :)

Публикувано

Ако имаш 10 да , но както аз имам по 3-4 , ще си е якичко да имаш този ефект на всички страници ;)

Публикувано
  • Автор

дам, абсолютно съгласен :biggrin: , и аз обичам да ми е чист десктопа, най-много три страници с по три реда :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.