Публикувано Февруари 22, 201115 гд Здравейте, от известно време имам следния проблем: Много често когато ми се обаждат и вдигна отсрещната страна не ме чува или по-скоро чува само някакви "извънземни звуци" поне така ми го обясняват. Но при повторно набиране разговора протича нормално. За сега съм забелязал, че се случва когато ми е пуснат wifi и съм включен към някой рутер (не знам може и да не е в това проблема). Първоначално си мислих, че проблема идва от някоя програмка работеща в бекграунд режим, но нямам нито една пусната такава! Въпроът ми е имал ли е някой до сега такъв проблем и какво може да го причинява?
Публикувано Февруари 22, 201115 гд Автор Имаш предвид от сигнала на оператора ли, защото и на HTC-то съм на М-тел, но такива проблеми нямам, а сигнала в центъра на София си е силен, не вярвам да е от това проблема. Някой да има други идеи?
Публикувано Февруари 25, 201115 гд globul взеха да правят такива магарии от преди Нова година Пробвай така - сложи си Мtel карта на iPhone а Globul на HTC (ако си на глобул) ако имаш пак проблеми с iPhone... значи "лоше Седларов"(не съм прав) редакция по желание на gorgior Редактирано Февруари 25, 201115 гд от sstavrov
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате