Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Събитие на Apple насрочено за 2-ри Март

Featured Replies

Публикувано

Тия в джъстин си правят баси ***ките :D Няма такива изроди..

http://www.justin.tv/twit#/w/901371552/74

• Отговори 141
  • Прегледа 25.6k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

Публикувано

Нещо за mobileme има ли?

Публикувано

Новия iPad2 го има в сайта на Apple

Публикувано

Някои разбирач ще каже ли с колко рам е новия ipad?

Публикувано

Супер е!

Редактирано от Wesd

Публикувано

Изчакай малко де те да не са......!!!!

Публикувано

Защо по дяволите обсъждате с какво се облича :bad:

Публикувано

Свърши...няма mobileme :wacko:

Публикувано

никъде не видях с колко RAM е, но предполагам ще е поне с 512

Публикувано

Някои разбирач ще каже ли с колко рам е новия ipad?

Колкото стария

Публикувано

RAM-та е в един корпус с процесора (поне при A4 е така), така че като излезе повече информация за новия процесор (А5) ще се разбере с колко RAM е iPad 2

Аз също предполагам, че е удвоена т.е. 512Mb

Публикувано

В сайта на епъл пише че a5 e 1ghz но нищо за рамта :((( за съжаление не увеличиха и мястото което е тъпо поради факта че hd video-то заема много място.

Публикувано

A дано! Че и аз някъде прочетох, че няма да има увеличение на рам-та, което е меко казано странно! Единственият недостатък като че ли е, че не намалиха цената :) На мен лично много ми хареса. Сега вече ще си взема :) Някой има ли представа от какви части е направен? Отпред май си е стъкло, а отзад?

Публикувано

Отзад е алуминии дизайна напомня на iphone 1 original :)

Редактирано от mupo
Престани да цитираш последното мение! Най-долу има бутон Нов Отговор!

Публикувано

Ще чакам 3ката, сегашния ми е достатъчно бърз, само заради тия камери не си заслужава според мен.

Публикувано

Алуминий

Публикувано

Recyclable aluminum and glass enclosure

Публикувано

Ще чакам 3ката, сегашния ми е достатъчно бърз, само заради тия камери не си заслужава според мен.

Не е камери само получаваш и нов бърз процесор +видео карта може би най тънкия таблет в света дори бие 4-ката... И т.н.

Публикувано

За тези, които имат вече първата генерация, може би не си заслужава смяната. Поне това е моето мнение..

Мен лично 1-ицата не ме грабна. Това тук вече е нещо друго. Догодина очакваме ретината :)

Публикувано

Точно затова казах, че сегашния ми е достатъчно бърз, с калъфа, с който го ползвам ми е все едно колко е тънък, няма смисъл да си правя колекция iPad, iPad2, iPad3, ще пропускам по едно поколение или на всяко дигане ня резолюцията или някое друго по-сериозно подобрение

Публикувано

В сайта на епъл пише че a5 e 1ghz но нищо за рамта :((( за съжаление не увеличиха и мястото което е тъпо поради факта че hd video-то заема много място.

Те досега никога не са писали колко RAM имат iPhone-ите, iPad-ите и iTouch-ите. Като излезе и като го разглобят или jailbreak-нат ще се разбере с колко RAM е.

Публикувано

Само не го разбирам това с 6-те модела.....4 са достатъчно, а най-добре 2 - само с wifi+3G (32ка и 64ка)

Публикувано

Шестте модела покриват доста широк спектър от цени за да може да е достъпен за повече хора. Предвид, че 3г модемът добавя $130 към цената, а пък не всеки има нужда от такъв, според мен е доста удобно, че има разнообразие.

Редактирано от killer4o

Публикувано

Със сигурност има икономическа обосновка за 6-те модела, просто за мен лично е малко излишно....

Публикувано

За да може да варира цената. Има потребители, на които не им трябва голям хард, а ниска цена ан устройството.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.