Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Програми/Applications (искаме програми/request .dmg)

Featured Replies

Публикувано

Програма за заключване на папки с парола или нещо подобно. :) Благодаря!

• Отговори 619
  • Прегледа 150.3k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Маркирай снимките, които искаш да обединиш в PDF, oтвори ги с Preview, натисни Print, Save as PDF и си готов.

• http://www.rhino3d.com/download/wenatchee/5.0/wip Програмката е безплатна за сега.(За Мас) Само си попълваш мейла и ти дава линк за сваляне.

• Попаднах на едно интересно приложение за теглене и прехвърляне на музика и видео от you tube ,vimeo,vbox7 и т.н.към iphone ,macbook,ipod.Точно 3 секунди от копирането на линка в тубата и е прехвърлен

Добавени снимки

Публикувано

Ако може и за мен, благодаря.

Редактирано от Alxx®

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Здравейте търся излекувана Xilisoft iPhone Magic Platinum. Благодарен съм ако някой я намери :rolleyes:

Публикувано

Търся програмка за гледане на нови трейлъри на филми, на Snow Leopard имаше ,но сега на Lion няма :(

ако знаете нещо предложете.

Благодаря

Публикувано
Публикувано

Благодаря на

Баба Гана :bravo: и на bgdn за алтернативата :yahoo:

Редактирано от Byron

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

Здравейте търся програмата Logmein Pro излекувана за Mac.Много ще съм Ви благодарен ако ми помогнете! :)

Публикувано

Благодаря ти все пак че си го написал в гугъла но във всички тези сайтове я намирам само за windows! :sad:

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

iA Writer 1.1.1 ( последната версия! ). Намирам само 1.0.1. Ако някой я намери...

Публикувано

Здравейте. Искам да си сложа iwork на мака, но iwork 9.0 когато го инсталирам след това пускам keynote, numbers и ми изписва, че не са тази версия на операционната система. Можете ли да ми дадете линк за iwork, който става за 10.7.1. Благодаря предварително :)

Публикувано

Заповядай.... :D

Свали

аз съм със този, и нямам никакви проблеми...

Публикувано

Някой може ли да намери новата ESET Cybersecurity for Mac? Предварително благодаря!

Публикувано

Също така, може ли някой да намери Parallels Desktop 7 и VMWare Fusion 4? Благодаря много!

Публикувано
Публикувано

Благодаря много! за Есет някой да е успял да намери нещо?

Публикувано

Ако търсиш Parallels Desktop, гледай да си свалиш последният ъпдейт: 7.0.14922.693916. В старата Parallels 7.0.14920.689535 има проблем с boot-ването на компютъра, става много бавно.

What's new in this version:7.0.14922.693916

New interface languages, including Czech, Portuguese, Chinese Simplified, and Chinese Traditional.

Option to choose Mac OS X Snow Leopard-style full screen mode instead of native OS X Lion full screen mode.

Better compatibility with FileVault.

Improved compatibility with FaceTime HD camera and other USB devices for virtual machines with more than 2 GB of memory.

Resolves a problem with Mac slow boot time.

В BrokenStones има актуални версии :)

• 4 седмици по-късно...
Публикувано

Здравейте,ако може някой да ми намери "Wondershare PDF Converter Pro" или някой подобен пълно функционален инструмент ще почерпя.

http://itunes.apple.com/us/app/pdf-converter-pro/id422540826?mt=12

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Някой да има ли iPartition?

Публикувано

В BrokenStones има работещи весии!

@casa

ABBYY FineReader Express Edition -Няма ли да ти свърши работа?

BrokenStones

Редактирано от KurtiMakarov

Публикувано

@KurtiMakarov

Да ще свърши но не я намерих никъде,а за BrokenStones нямам покана.Благодаря все пак.Ще намеря покана и ще я пробвам.

Публикувано

Имам версия 8.0 и ти я качвам тук:

http://dox.bg/files/dw?a=197e7a0e75

Дано ти свърши работа. На мен не ми беше полезна, няма нищо общо с версията за Бозата. Под всякаква критика е и разпознаването на български..

Публикувано

@DreamcatcheR

Огромно Благодаря,вече я изтеглих и сега ще я пробвам.Версията за бозата и аз я ползвах и беше наистина полезна.Аз обаче се опитвам всячески да се отърва от Wina,но все нещо ми пречи.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.