Публикувано Януари 13, 201016 гд В инсталационната папка на приложението - тази с многото цифри и букви, влизаш в Library/Caches/content/userdata/poi - последните две си ги създаваш ако ги няма. Задаваш прва на папките и файловете 755, а Owner и Group да са ти на mobile. Камерите за скорост ги слагаш в Library/Caches/content/speedcam - също трябва Owner и Group да са ти на mobile. Ето ти един файл с много poi за България. Пакетирал съм ги в един файл по категории. Редактирано Януари 22, 201016 гд от chayanne
Публикувано Януари 14, 201016 гд Ако създадеш папките направо от телефона с iFile не са необходими допълнителни настройки на правата. А .kml файловете слагаш в /var/mobile/Applications/хххххх-хххх-хххх-хххх-хххххххххххх/iGO_Myway.app/content/userdata/poi ако вече не са там.
Публикувано Януари 15, 201016 гд Ако може да попитам,защо веднага след като вляза в програмата и си избера страна,език и всичко(България) автоматично ме намира,че съм насред Париж.
Публикувано Януари 15, 201016 гд Като намери сигнал ще те позиционира не се тревожи. И при мен беше така. пп.Да не би да си там :mrgreen:
Публикувано Януари 24, 201016 гд chayanne - Много те моля да ъпдейтнеш последните два линка за POI и скина. Предварително Благодаря.
Публикувано Февруари 9, 201016 гд http://itunes.apple.com/linkmaker/ http://itunes.apple.com/linkmaker/
Публикувано Февруари 10, 201016 гд В инсталационната папка на приложението - тази с многото цифри и букви, влизаш в Library/Caches/content/userdata/poi - последните две си ги създаваш ако ги няма. Задаваш прва на папките и файловете 755, а Owner и Group да са ти на mobile.Камерите за скорост ги слагаш в Library/Caches/content/speedcam - също трябва Owner и Group да са ти на mobile. Ако създадеш папките направо от телефона с iFile не са необходими допълнителни настройки на правата.А .kml файловете слагаш в /var/mobile/Applications/хххххх-хххх-хххх-хххх-хххххххххххх/iGO_Myway.app/content/userdata/poi ако вече не са там.
Публикувано Февруари 10, 201016 гд Тука не мога да ти отговоря - ако питаш дали ще показва съдържанието на двата файла, ами опитай. Иначе изчакай Шайенчето да се появи, той си е правил експерименти в тази област.
Публикувано Февруари 10, 201016 гд Показва и двата източника. И няма смисъл да ги преименуваш. Няма да се промени нищо. Можеш да редактираш .kml файла с текстов редактор (notepad++) примерно. Това ако искаш да преименуваш подкатегориите. Така изглеждат poi: Редактирано Февруари 10, 201016 гд от chayanne
Публикувано Февруари 12, 201016 гд Някой може ли отново да качи превода на скина. Мерси предварително.
Публикувано Февруари 12, 201016 гд Ако имаш впредвид Lang_Bulgarian.zip оправих линка на предишната страница.
Публикувано Февруари 12, 201016 гд Да. Много благодаря. Само да вметна, че ползвам бг клавиатура и при натискане на някоя от френските букви, програмата ме изхвърля. Предполагам е нормално
Публикувано Май 10, 201015 гд Исках да сглобя нова излязла версия с този скин, ама линковете в първи пост се изобразяват скапани (предполагам PHP-то има някъде излишен код за escape; същото се случва и в началната страница за домейна).
Публикувано Юли 16, 201015 гд Извинете, но нито един линк за скина не работи.Ако може един работещ.Благодаря предварително.
Публикувано Юли 18, 201015 гд здравейте,нов съм в тази свера може ли скин с 2chared,опитвах се с dox.bg не става Редактирано Юли 18, 201015 гд от bekqrov
Публикувано Юли 18, 201015 гд Що пишеш по инерция? Това над твоя пост е четворен линк в мултиъплоуд!!! Карате ме да ви трия мненията без предупреждение :twisted:
Публикувано Юли 24, 201015 гд Скаран съм с английския и трудно се оправям,съжеляжам! Незнам как да го изтегля.
Публикувано Юли 24, 201015 гд Ти и с българския си скаран. Дано има език, на който може да напишеш 5 думи с по-малко от 3-4 правописни и пунктуационни грешки.
Публикувано Юли 25, 201015 гд Ок,съгласен съм, ще поправя правописа,дано не ставам нагъл, надявам се някой ден да изпратите този "скин"! Ще съм много благодарен.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.