Публикувано Август 19, 201015 гд Няма нито един работещ линк нито на скина нито на POi. Може ли отново да се качат.
Публикувано Декември 25, 201015 гд Здравейте,немога да разбера нищо относно темата за поставянето на скина!За по–изостанали като мен,моля някой да ми обясни,благодаря!
Публикувано Юни 8, 201114 гд Абе бачка си този на предната страница в multiupload, ама хайде... Току що свалих от там - и то от първият дето е най-отгоре в rapidshare!!! п.п. Проблема е при тебе, по-скоро при нет-доставчика ти и международният трафик ... скина работи само моля някой ако има превод на скина за да се направят по-точните настройки
Публикувано Август 24, 201114 гд Някой може ли да ми прати линк с този скин да го пробвам? Благодаря предварително! П.П. Намерих си най-новия за v1.2.2 и съм доста доволен от предложените допълнителни функции. Ако някой го иска ще му пратя линк. Редактирано Септември 21, 201114 гд от WolfDale
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.